2013 ile 2016 yılları arasında Doğubayazıt’ta tarih öğretmenliği yapan ve ilçede iz bırakan isimlerden biri olan Emre Şentürk, yıllar sonra yeniden Doğubayazıt’a gelerek anlamlı bir ziyarette bulundu. Memleketi Trabzon’da görevini sürdüren Şentürk, gazetemizin kurucusu merhum Nezir Çelik’in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirterek gazetemize taziye ziyaretinde bulundu.
Nezir Çelik’in hem gazetecilik kimliği hem de insanlığıyla Doğubayazıt’ta derin izler bıraktığını ifade eden Emre Şentürk, “Bazen bir insanı yıllar sonra bile unutamazsınız. Nezir Çelik, tanıyan herkesin gönlünde yeri olan çok kıymetli bir insandı” diyerek duygularını paylaştı.
Ziyareti sırasında gazetemizin yeni sahibi, merhum Nezir Çelik’in kızı Dengi Çelik ile de bir araya gelen Şentürk, zor bir sürecin ardından görevi devralan Dengi Çelik’i yürekten tebrik etti. Babasının izinden yürümeye kararlılıkla devam eden Dengi Çelik’in gazeteyi yaşatma çabasını takdirle karşıladığını belirtti.
Emre Şentürk’ün bu anlamlı ziyareti, vefanın ve kadirşinaslığın güzel bir örneği olarak hafızalarda yer etti. Nezir Çelik’e duyulan saygı ve sevgi, Doğubayazıt’ın her köşesinde yaşamaya devam ediyor.
10485%1,15
40,40% 0,02
47,07% 0,08
4370,62% 0,48
6950,62% 0,00
Ağrı
21.07.2025