YAZDIKLARIMIZIN DEĞERİ…

Ekonomik şartlar ve SOSYAL MEDYA, yerel gazetelerin ve gazetecilerin belini büktü.

Eğitim 14.07.2021 15:36:00 0
YAZDIKLARIMIZIN DEĞERİ…

Haber. Nezir ÇELİK

Ya biz kendimizi anlatamıyoruz, yada anlıyan anlıyor da işlerine gelmiyor. Özellikle İlanlardaki gelirin düşmesi ile birlikte daha fazla sıkıntı yaşamasına neden oluyor, eskiden ilanlarla ayakta duran gazetelerin yaşanan ekonomik sorunlarla ayakta durması imkânsızlaştı, bundan dolayı bazı gazetelerin kapanması gibi sorunlar baş göstermeye ve yereldeki basının güç kaybetmesine neden oluyor.

Eskiden gazeteler arasındaki şiddetli rekabetin tam ortasında "özel haber" vardı; bir gazete üstün ve farklı olduğunu kanıtlamak için başkalarında olmayan haberlerin peşinde koşardı. Kimi zaman abartılı boyuta varsa da özel haber rekabeti gazeteciliğin itici gücüydü.

Demokrasi ile yönetilen Türkiye´mizde Yerel basın insanların sesi; yaşadığımız şehrin ağzı, kulağı ve gözüdür.

Yerel basın, Ekonomi, kültür, spor ve sağlık alanlarında şehrimize gelen ve gelecek hizmetlerin bilgilerinin Okuyucularına aktarılmasında en etkili iletişim aracıdır.

İnsanlarımızın her türlü menfaati ve sorunlarını dile getiren en önemli güçlerden biridir. Devletle insan arasındaki köprüdür. Konuşamayan ve derdini anlatamayan mazlum insanların sesidir.

Anahtar Kelimeler: YAZDIKLARIMIZIN DEĞERİ…
  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,46% -0,07
  • EURO

    43,84% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4076,93% -0,68
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,33

Egazete


  • Perşembe 21.9 ° / 6.4 ° Güneşli
  • Cuma 21.7 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.4 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

01.05.2025

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 20:07
  • YATSI 21:39