VAN- HAKKARİ TABİB ODASI BAŞKANI OP. DR. AHMET KOÇ, HEKİMLERİN TAKDİRİNİ YENİDEN KAZANDI

Nezir Çelik

Sağlık 22.04.2024 10:47:00 0
VAN- HAKKARİ TABİB ODASI BAŞKANI OP. DR. AHMET KOÇ, HEKİMLERİN TAKDİRİNİ YENİDEN KAZANDI

Van ve Hakkari bölgesinde sağlık sektörünün önemli isimlerinden biri olan hemşehrimiz Operatör Doktor Ahmet Koç, Tabip Odası Başkanlığı'na yeniden seçildi.
Pazar günü yapılan seçimde, Dr. Koç'un karşısına rakip çıkmadı; böylece bölgedeki hekimlerin takdir ve güvenini kazanarak yeniden tabip odası başkan seçildi.
Dr. Ahmet Koç, uzun yıllardır bölgede başarılı bir hekim olarak hizmet veriyor. Tecrübesi, bilgisi ve insan odaklı yaklaşımıyla bölgedeki sağlık sektöründe önemli bir yere sahip. Tabip Odası Başkanlığı görevini daha önce de başarıyla yürüten Dr. Koç, tekrar seçilmesiyle birlikte sağlık çalışanlarının ve hastaların güvenini bir kez daha kazandı.
Dr. Ahmet Koç'un liderliğindeki Tabip Odası, bölgedeki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi, hekimlerin haklarının korunması ve toplumun sağlık bilincinin artırılması gibi önemli konularda etkili çalışmalar yürütüyor.
Hekimlik mesleğine ve toplum sağlığına olan derin bağlılığıyla bilinen Dr. Ahmet Koç, yeniden Tabip Odası Başkanlığı'na seçilmesiyle bölgedeki sağlık sektörünün geleceği için umut vaat ediyor.
Gelecek dönemde de bölgedeki sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hekimlerin haklarının korunması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceği bekleniyor.

  • BIST 100

    14202,36%0,33
  • DOLAR

    42,70% 0,02
  • EURO

    50,12% -0,04
  • GRAM ALTIN

    5964,30% 1,06
  • Ç. ALTIN

    9485,02% 0,00

Egazete


  • Pazartesi -0.7 ° / -6.6 ° Güneşli
  • Salı 0.5 ° / -6.6 ° false
  • Çarşamba 1.4 ° / -5 ° Güneşli

Ağrı

15.12.2025

  • İMSAK 05:44
  • GÜNEŞ 07:15
  • ÖĞLE 12:08
  • İKİNDİ 14:31
  • AKŞAM 16:51
  • YATSI 18:16