Üst Geçidi Öğrenciler Kullanıyordu

ÜST GEÇİDİ NEDEN YIKTILAR?...

Magazin 6.05.2014 09:38:49 0
Üst Geçidi Öğrenciler Kullanıyordu

Madem Yıkılacaktı Neden Yaptılar?
Haber: Nezir Çelik
Erzurum Karayolları Bölge Müdürlüğünün işine akıl erdirmek zordur. Doğu Beyazıt girişinde çevre yolunun hemen altında lise, ilköğretim okulları ve yurtlar vardır. Bu okullarda binlerce öğrenci okuyor. Transit yol çok yoğun olduğu için öğrenciler yolu geçmekte sıkıntı yaşıyorlardı. Hatta birçok kazada meydana gelmişti.
Vatandaşların, öğrenci velilerinin ve buradaki okul ve yurt yönetimlerinin yoğun şikayetleri üzerine Karayolları bu yola bir üst geçit yapmıştı. Böylece öğrenci velileri rahatlamışlardı.
Ancak ne olduysa bir süre sonra bu köprü yıktırıldı ve enkazı da yol kenarına bırakıldı. Hiç kimse anlamadı bu yıkım işini. Yaptığımız görüşmelerde de net bir bilgi alamadık.
Vatandaşlar şimdi soruyorlar, “yapılmış olan bu üst geçit hiçbir gerekçe yokken neden yıkıldı, mademki yıkılacaktı neden yapıldı, Allah korusun o bölgede bir kaza olursa bu üst geçidi yıkanlar sorumlu tutulmayacaklar mı?” diye konuşuyorlar.
Transit yolun özellikle sabah saatlerinde çok yoğun olduğunu söyleyen veliler, “trafiğin yoğun olduğu saatlerde, bir de öğrencilerin okula gittiği ve okulların dağıldığı zamanlarda buraya bir trafik polisi görevlendirilsin, böylece çocuklar geçişlerini güvenli olarak yapabilsinler. Yoksa her an bir kaza olabilir” diye konuştular.

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,46% -0,07
  • EURO

    43,84% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4076,93% -0,68
  • Ç. ALTIN

    6629,81% 0,33

Egazete


  • Çarşamba 17.9 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 21.9 ° / 6.4 ° Güneşli
  • Cuma 21.7 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ağrı

30.04.2025

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:06
  • YATSI 21:38