SU PROJESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Su projesi değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

Siyaset 4.10.2013 13:02:22 0
SU PROJESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

DOĞUBAYAZIT GAZETESİ HABER
Doğubayazıt Belediyesi, tarafından Türkiye`nin ve bölgenin en büyük bütçeli ve prestijli projeleri arasında yer alan "Doğubayazıt İçme Suyu Temini Projesi" kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı Meyramana köyünde bulunan şantiye toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, Belediye Başkan Yarımcısı Mehmet Yavuz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Müteahhit ve müşavir firma yetkilileri ve meclis üyeleri katıldı.2009 yılından itibaren çalışmalarına başlanan projenin değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda mevsim koşullarının da göz önünde bulundurularak en kısa sürede projenin nasıl devam edeceği değerlendirildi.
Toplantıda su projesinin şehir içi çalışmalarının çarşı merkezinde başlamasından kaynaklı yurttaşların mağdur olmaması için özveri ile çalışılması gerektiğini belirten Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, bayram öncesi çalışmalardan kaynakları oluşabilecek aksaklıklara karşı tüm önlemlerin alınmasına değindi. Korkmaz,” Büyük bir ilçenin altyapı çalışmalarını yapmak zor ve zahmetli bir iş.Bizde bu işimizin bilincinde olarak halkımızın ve ilçemizin en önemli sorunlarından biri olan su problemini projemiz ile çözeceğiz.Bu proje sürecinde ekip olarak özverili çalışma sonucu proje çalışmalarını sürdürüyoruz.Çalışmanın zaman diliminde bize destek olan halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

  • BIST 100

    17796,52%0,75
  • DOLAR

    45,18% 0,16
  • EURO

    52,96% 0,23
  • GRAM ALTIN

    6708,42% 1,79
  • Ç. ALTIN

    10688,04% 1,68

Egazete


  • Perşembe 16.7 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 16.8 ° / 3.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.3 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

30.04.2026

  • İMSAK 03:28
  • GÜNEŞ 05:03
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:59
  • AKŞAM 19:07
  • YATSI 20:36