RAMAZAN AYINDA DAR GELİRLİNİN UMUDU KIZILAY

BAŞKAN KEMAL ŞAHİN, DAR GELİRLİNİN YANINDA

Güncel 25.03.2023 15:25:00 0
RAMAZAN AYINDA DAR GELİRLİNİN UMUDU KIZILAY

Haber. RIZA SORAK

KIZILAY DOĞUBAYAZIT’TA AŞEVİ KURDU

4 yıla yakın zamandır Kızılay Başkanlığını layıkıyla yürüten Kemal Şahin, Doğubayazıt’ta bir çok kişinin umudu olmaya devam ediyor.

Doğubayazıt Kızılay Şubesi, bu güne kadar alışılmışın dışında uygulama başlattı. Yardıma muhtaç insanlar ve aileler belirleniyor, ihtiyaçları tespit ediliyor ve bu yardımlar bizzat mahallinde kişi ve ailelere teslim ediliyor.

Kızılay'ın bu çalışmaları halk arasında memnunlukla karşılanıyor. Çünkü yardıma muhtaç insanlar Kızılay şubesini arıyor, sıkıntısını anlatıyor, ihtiyaçlarını söylüyor ve Kızılay ekipleri de hemen harekete geçerek gereğini yapıyor.

Doğubayazıt Kızılay Şubesinin bu etkili çalışması hayırsever vatandaşlar için de fayda sağlayan bir uygulamadır.

Şu mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu güzel günde Kızılay Doğubayazıt Şubesi tarafından Aşevi kuruldu.

Günlük 1000 ihtiyaç sahibinin faydalanabileceği aşevinde yemekler hijyen bir ortamda ve sıkı denetimler sonucunda hazırlanıyor.

Kızılay Doğubayazıt Şubesi Başkanı Kemal Şahin yaptığı açıklamada, “uzun süredir hazırlığını yaptığımız Aşevi projemiz mübarek Ramazan ayında hamdolsun hazır hale geldi. Şu anda günlük olarak 1000 ihtiyaç sahibine ulaştırılma üzere yemek hazırlıyoruz. Gerekli hallerde aşevimiz ihtiyaca göre cevap verebilecek şekilde dizyan edilmiştir.” dedi.

  • BIST 100

    17901,41%0,1
  • DOLAR

    46,63% 0,03
  • EURO

    53,19% 0,16
  • GRAM ALTIN

    6089,69% -0,65
  • Ç. ALTIN

    9878,51% 0,00

Egazete


  • Pazartesi 22.7 ° / 7.1 ° Güneşli
  • Salı 25 ° / 9 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.6 ° / 9.6 ° Güneşli

Ağrı

29.06.2026

  • İMSAK 02:41
  • GÜNEŞ 04:36
  • ÖĞLE 12:16
  • İKİNDİ 16:13
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:33