PAZARLAMA ÇUBUĞU

Kurban pazarlığı "tokalaşma çubuğu"yla yapılıyor

Magazin 30.07.2020 08:57:00 0
PAZARLAMA ÇUBUĞU

Görücüye çıkan kurbanlıkları inceleyen vatandaşlarla satıcılar arasında sıkı pazarlık oluyor. Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle pazarlık, 'tokalaşma çubuğu' ile yapılıyor.

Pandemi dolayısıyla her türlü tedbirin alındığını belirten besiciler, "Koronavirüs salgını ve alınan tedbirler dolayı ister istemez biraz zorluk yaşanıyor. Pazarlık için tokalaşma çubuğu yaptırdık. Satışlarda pazarlık çubukla yapılıyor. Sosyal mesafeyi oldukça korumaya çalışıyoruz.” dediler.

Besici Ekrem Çiftçi, tokalaşma çubuğuyla pazarlık yaptıklarını dile getirerek, kurbanlıkların biran önce satılmasını umut ettiklerini söyledi.

AĞRI CENAHINDA İSE

Hayvan varlığı bakımından Türkiye'nin önde gelen illerinden Ağrı'da da hayvan pazarında besiciler ile vatandaşlar arasında sıkı pazarlıklar yaşanıyor.

Kurban Bayramı'na 1 gün kala sabahın ilk ışıklarıyla köylerden ve yaylalardan besiciler tarafından getirilen büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar, Ağrı Hayvan Borsası'nda satışa sunuluyor.

Çevre illere de hayvan sevkiyatının devam ettiği pazarda, besiciler ellerindeki kurbanlıkları zarar etmeden satmanın telaşını yaşarken vatandaşlar da bütçelerine uygun kurbanlık alabilmek için arayışlarını sürdürüyor. 

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı pazarlıklarda, bazı vatandaşlar Kovid-19 nedeniyle yanlarında getirdikleri çubuklarla pazarlık yapıyor.(aa)

Anahtar Kelimeler: PAZARLAMA ÇUBUĞU
  • BIST 100

    9311,88%-2,19
  • DOLAR

    38,85% -0,32
  • EURO

    44,87% -0,99
  • GRAM ALTIN

    4344,50% 1,44
  • Ç. ALTIN

    6989,75% 1,74

Egazete


  • Pazartesi 20.9 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20.8 ° / 6.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 21.5 ° / 4.4 ° Güneşli

Ağrı

16.06.2025

  • İMSAK 02:37
  • GÜNEŞ 04:32
  • ÖĞLE 12:14
  • İKİNDİ 16:11
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:31