İlginizi Çekebilir
Muhtar Baltan Kapı Kapı Gezerek Gönülleri Aldı
Mehmet Cemil Baydar
Hasankeyf Mahallesi’nde Ramazan Bayramı’nın manevi iklimi, mahalle muhtarının gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretlerle pekişti. Hasankeyf Mahalle Muhtarı Vedat Baltan, bayramın ilk gününden itibaren mahalle sakinlerini yalnız bırakmayarak örnek bir vefa sergiledi.
"Biz Büyük Bir Aileyiz"
Bayram namazının ardından çalışmalara başlayan Muhtar Baltan, mahalledeki evleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Özellikle yaşlılar ve çocuklarla yakından ilgilenen Baltan, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de yerinde dinledi.
Ziyaretleri sırasında kısa bir açıklamada bulunan Vedat Baltan, şu ifadelere yer verdi:
"Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin en güzel simgesidir. Hasankeyf Mahallesi olarak biz büyük bir aileyiz. Bu özel günde komşularımızın kapısını çalmak, hayır dualarını almak ve bayram sevincini paylaşmak istedik. Tüm mahalle sakinlerimizin ve İslam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."
Mahalle Sakinlerinden Teşekkür
Muhtarın bu samimi ziyareti, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Kapılarında muhtarı gören vatandaşlar, "Muhtarımızın her zaman yanımızda olması bizleri mutlu ediyor. Bayram günü bizleri unutmayıp evimize kadar gelmesi çok kıymetli," diyerek teşekkürlerini ilettiler.
-
BIST 100
18201,99%1,91
-
DOLAR
47,94% 0,06
-
EURO
56,08% 0,18
-
GRAM ALTIN
6927,00% -0,59
-
Ç. ALTIN
10885,92% 0,00
Egazete
- Perşembe 30.1 ° / 14.7 ° Güneşli
- Cuma 30.3 ° / 15.2 ° Güneşli
Ağrı
20.08.2026
- İMSAK 03:45
- GÜNEŞ 05:17
- ÖĞLE 12:16
- İKİNDİ 16:02
- AKŞAM 19:05
- YATSI 20:31




