İlginizi Çekebilir
İŞ ADAMI HEMŞEHRİMİZ SADULLAH UÇAR’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Doğubayazıt Gazetesi
Doğubayazıt’lı Hemşehrimiz İş Adamı Sadullah Uçar, BERAT kandili vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti.
İyi dileklerini ileten UÇAR, bu tür özel günleri unutmayan biri.
UÇAR’IN MESAJI ŞÖYLE
“İslam alemi olarak Kur’an-ı Kerim’in Levh-i Mahfûz’dan dünya semasına toptan indirildiği, mübarek Ramazan-ı Şerif’in habercisi ve müjdeleyicisi olan Berat Kandili’ni bir kere daha hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz. Kandil geceleri, insanlarımızın ruhunu aydınlatan, manevi değerlerimizin güç kazandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği çok özel gecelerdir. Bu mübarek geceler Rabbimize, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatır, vicdan muhasebesi yapma, tövbe ederek geçmişi affettirme imkânı sağlar. Bu gece, dargınlıkları, küskünlükleri, kırgınlıkları unutmak, barışı ve adaleti sağlamak için de önemli bir vesile konumundadır.
Bu anlamda inancımıza göre amel defterinin yazıldığı gün olan Berat Kandili, kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşerilerim olmak üzere hepinizin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum.” dedi.
-
BIST 100
17888,41%0,16
-
DOLAR
47,75% -0,01
-
EURO
55,10% -0,14
-
GRAM ALTIN
6704,38% 0,21
-
Ç. ALTIN
10721,56% 0,00
Egazete
- Cuma 29.6 ° / 13.9 ° Güneşli
- Cumartesi 30.2 ° / 15 ° Güneşli
- Pazar 31.4 ° / 15.2 ° Güneşli
Ağrı
14.08.2026
- İMSAK 03:37
- GÜNEŞ 05:12
- ÖĞLE 12:18
- İKİNDİ 16:06
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:42




