İlginizi Çekebilir
İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. MEHMET ACU’DAN DOĞUBAYAZIT DEVLET HASTANESİNE ZİYARET
Dengi Çelik
Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek istişare kültürünü sürdürmeye devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Acu, Doğubayazıt Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesini ziyaret ederek personelle yemekte buluştu.
Ziyaret kapsamında düzenlenen personel yemeğinde sağlık çalışanlarıyla yakından ilgilenen Dr. Mehmet Acu, personelin talep, öneri ve görüşlerini bizzat dinledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, ilçedeki sağlık hizmetlerinin daha etkin, hızlı ve verimli sunulması adına karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
"Ortak Akıl ve İstişare Kültürünü Önemsiyoruz"
Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünden ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, ortak akıl vurgusu yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü olarak; sağlık çalışanlarımızın fikirlerini önemseyen, ortak akıl ve istişare kültürünü önceleyen yönetim anlayışımızla, çalışanlarımızın yanında olmaya ve vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz."
Hastanede görev yapan sağlık çalışanları ise İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Acu’nun ziyaretinden ve kendilerini dinlemesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.
-
BIST 100
17946,70%0,33
-
DOLAR
47,88% 0,04
-
EURO
55,51% 0,18
-
GRAM ALTIN
6772,46% 0,54
-
Ç. ALTIN
10673,88% 0,00
Egazete
- Pazartesi 30.1 ° / 14.8 ° Güneşli
- Salı 31 ° / 13.5 ° Güneşli
- Çarşamba 29.4 ° / 12.6 ° Güneşli
Ağrı
17.08.2026
- İMSAK 03:41
- GÜNEŞ 05:15
- ÖĞLE 12:17
- İKİNDİ 16:04
- AKŞAM 19:10
- YATSI 20:37




