Tarih: 11.07.2020 09:57

İki Yeni Bölüm Daha Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Doğubayazıt Meslek Yüksek Okulu her geçen  sene içinde daha da gelişiyor. Yüksek Okul Bünyesinde iyi bölüm daha açıldı. Bu yıl faaliyete girecek yeni bölümler tam kapasite ile faaliyet gösterecek.

Yeni açılan bölümlerin sağlık alanı ile alakalı olan Çocuk Gelişimi bölümü ile İl ve Acil Yardım bölümü oldukları anlaşıldı.

Burada mezun olanların, aranan bir meslek grubundan olduğu ve hem devlet sektöründe hem de özel sektörde iş bulabilecekleri ifade ediliyor. 

Ağrı IC Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut 'un bu kararından çok memnun kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, "Allah razı olsun, rektör Karabulut göreve başladıktan sonra Yüksek Okulumuz gelişmeye ve doğru dürüst öğrenci almaya başladı. Şimdi de iki yeni bölüm daha açıldı. Bu bölümler aranan meslek mensupları yetiştirdiği için şimdiden tam kapasiteye ulaştı" dediler.

Öğrenci sayısının artması ile esnafın ve kiralık konut sahiplerinin de bundan yarar sağlayacaklarını ifade den vatandaşlar, yakın zamanda Doğubayazıt'ın bir üniversite şehri olma yolunda gelişeceğini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —