HER TARAFTA REKLAM KOKUYOR

Ahmede Xani Bölgesi Erozyon Kontrol Sahası Oldu

Güncel 26.04.2015 07:38:13 0
HER TARAFTA REKLAM KOKUYOR

Bu tabela da Ağrı'daki diğer tabelalar gibi reklam amaçlıdır

Nezir Çelik Yazıyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü Ahmede Xani külliyesinin çevresini  Erozyon Kontrol Sahası olarak ilan etti.

Genel Müdürlük bu kararını, Ağrı'nın birçok bölgesinde çeşitli kuruluşlarca asılan tabelalar gibi diktiği bir tabela ile deklere etti.

Orman Genel Müdürlüğü tabelasında Hani Baba Erozyon Kontrol Sahası” ibaresiyle asmış olduğu tabela ile Ahmede Xani adını kullanmadı ve halk arasında kullanılan Hani Baba” tanımını kullandı.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından asılan tabelaya bakıldığında ise sadece süslü ve bakımlı bir tabela gözüküyor. Bunun dışında hiçbir eser yok. Tıpkı Ağrı'nın çeşitli yerlerinde asılan tabelalar gibi. Bilmem ne ormanı denilerek tabela dikiliyor oysaki orada bir fidan bile yoktur.

Bazı kurumların bu gibi tabelalarla çalışıyor gibi kendilerini reklam ettiklerini söyleyen vatandaşlar, Orman da öyle yapmış. Erozyon bölgesi tabelası asıldığına göre ne yapılmış ki buraya, madem erozyon bölgesi ise burada erozyonu önleyen bir takım faaliyetlerin olması, çeşitli yerlere duvar çekilmesi ya da yoğun bir fidan dikimi olması gerekir. Yoksa bu tabela da Ağrı'daki diğer tabelalar gibi reklam amaçlıdır” dediler.

 

Anahtar Kelimeler: HER TARAFTA REKLAM KOKUYOR
  • BIST 100

    16651,45%-0,07
  • DOLAR

    43,48% 0,19
  • EURO

    51,57% -0,90
  • GRAM ALTIN

    6786,60% -9,85
  • Ç. ALTIN

    11923,69% -6,97

Egazete


  • Pazar 0.8 ° / -4.3 ° Hafif karlı
  • Pazartesi 0.8 ° / -2.7 ° Yoğun kar yağışlı
  • Salı 1.1 ° / 0.1 ° Yoğun kar yağışlı

Ağrı

01.02.2026

  • İMSAK 06:41
  • GÜNEŞ 08:08
  • ÖĞLE 13:23
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 18:27
  • YATSI 19:49