İlginizi Çekebilir
GÜRBULAK GÜMRÜK BÖLGE MÜDÜRÜ OSMAN BÖLÜKBAŞI ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ?
.
Gürbulak Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Osman Bölükbaşı, Dara´nın köy çocuklarını teknolojik imkanlarla buluşturmak için başlattığı sosyal sorumluluk projesi devam ediyor.
Doğubayazıt ilçesinde Dara tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayırseverlerden temin edilen kullanılır durumdaki dizüstü bilgisayarlar, köy okullarında okuyan başarılı öğrencilere veriliyor.
Kargoyla yurdun çeşitli yerlerinden gelen bilgisayarları köy muhtarları aracılığıyla tespit ettiği başarılı öğrencilere hediye eden Dara, son olarak eline ulaşan 8 dizüstü bilgisayarı Doğubayazıt ilçesine bağlı Gürbulak köyünde eğitim gören öğrencilere verdi.
Dara, muhabirine yaptığı açıklamada, eğitimde çıtanın yükselmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.
Bağışladıkları dizüstü bilgisayarlar ile kampanyaya destek olan hayırseverlere teşekkür eden Dara, "Her şeyin devletten beklenmesi çok yanlış bir düşünce. Çalışkan, eğitimli ve üretken bir neslin yetişmesini istiyorsak, toplumun her kesimi elini taşın altına koymalı. Bu tür etkinlikler toplumun diğer kesimlerine de mesaj vermesi açısından çok önemli." dedi.


-
BIST 100
17800,40%-0,18
-
DOLAR
46,63% 0,03
-
EURO
53,27% 0,00
-
GRAM ALTIN
6010,56% -0,20
-
Ç. ALTIN
9658,23% -0,66
Egazete
- Çarşamba 26.6 ° / 9.6 ° Güneşli
- Perşembe 28.6 ° / 11.3 ° Güneşli
Ağrı
01.07.2026
- İMSAK 02:42
- GÜNEŞ 04:37
- ÖĞLE 12:17
- İKİNDİ 16:14
- AKŞAM 19:47
- YATSI 21:32




