İlginizi Çekebilir
etin Şahin’den Doğubayazıt FK İçin Çağrı: “Bu Takım Sahipsiz Bırakılamaz”
Haber:Zelal İlhan
Doğubayazıt Muhtarlar Derneği Başkanı ve Büyük Ağrı Mahallesi Muhtarı Metin Şahin, geleceği belirsizliğini koruyan Doğubayazıt FK için dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Kulübün içinde bulunduğu durumun kabul edilemez olduğunu belirten Şahin, ilçenin tüm dinamiklerini takıma sahip çıkmaya davet etti.
Doğubayazıt FK’nın yalnızca bir spor kulübü olmadığını, ilçenin ortak değeri olduğunu vurgulayan Metin Şahin, sessiz kalmanın çözüm olmayacağını ifade etti.
Şahin, “Bu nasıl iş? Bu memleketin takımı Doğubayazıt FK ortada bırakılamaz. Bu kulüp sadece bir futbol takımı değil, Doğubayazıt’ın ortak değeridir. Sessiz kalamayız.” dedi.
Muhtarlar olarak gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirten Şahin, belediye eş başkanlarına, kaymakamlığa, sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarına ve ilçenin tüm dinamiklerine çağrıda bulundu. Doğubayazıt FK’nın kaderine terk edilmemesi gerektiğini dile getiren Şahin, halkın seçilmiş temsilcileri olarak bu sorumluluğu taşıdıklarını söyledi.
Kulübün yıllardır Doğubayazıt’ı başarıyla temsil ettiğini hatırlatan Metin Şahin, “Bugün susarsak yarın çok geç olabilir. Doğubayazıt FK’ya hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bu takım kapanırsa kaybeden sadece futbol değil, Doğubayazıt olacaktır.” sözleriyle çağrısını yineledi.
Doğubayazıt FK’nın geleceğine ilişkin belirsizlik sürerken, Metin Şahin’in yaptığı açıklama ilçede kulübe sahip çıkılması yönündeki beklentiyi bir kez daha gündeme taşıdı.
-
BIST 100
17526,62%0,09
-
DOLAR
47,56% 0,08
-
EURO
54,97% 0,23
-
GRAM ALTIN
6503,62% 4,39
-
Ç. ALTIN
10219,38% 3,30
Egazete
- Çarşamba 34.3 ° / 16.3 ° Güneşli
- Perşembe 31.3 ° / 15 ° Güneşli
- Cuma 31.5 ° / 14.6 ° Güneşli
Ağrı
05.08.2026
- İMSAK 03:24
- GÜNEŞ 05:03
- ÖĞLE 12:19
- İKİNDİ 16:10
- AKŞAM 19:25
- YATSI 20:57




