ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKAN ADAYI ORHAN KARAGÜN’DEN GAZETEMİZE AÇIKLAMA…

19 ŞUBATTA SEÇİME GİDİLECEK

Siyaset 27.01.2022 13:00:00 0
ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKAN ADAYI ORHAN KARAGÜN’DEN GAZETEMİZE AÇIKLAMA…

Doğubayazıt Gazetesi

Doğubayazıt’ta Vodafon Bayiliği ile tanınan İş Adamı Orhan Karagün, Doğubayazıt Esnaf ve Sanatkarlar Odası için başkan adayı olduğunu Gazetemize gelerek açıkladı. 

Gazetemiz Sahibi Nezir Çelik ile bir süre görüşen Orhan Karagün, yaklaşık 20 yıla yakın zamandır Ana Caddede ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.

Orhan Karagün, başkan seçilmesi halinde; esnafın sesi olmak için, çözüm odaklı yönetim anlayışı ile hizmet vereceğinin altını çizdi.

Karagün; “esnafımızın girdap sorunlarını çok iyi bilen biriyim.  Hep birlikte kısa zaman içerisinde sorunları çözmek için başkanlığa talibim. Elimi taşın altına koymaya hazırım. Esnaf kardeşlerimin sorunlarına çözüm bulabilmek için bu yola çıktım. Esnafımız şu anda çok zor şartlar altında yaşamını devam etmektedirler. Bir çok esnafımız ise icralık olmuş vaziyette. Esnafımızın borç yapılandırılması için ne gerekiyorsa yapılacağının teminatını vermek istiyorum. Bunu herkes bilsin ki seçilirsem beni zaten bilen bilir, Esnfımızın sorunlarını çözdükten sonra, imkanlar çerçevesinde ihtiyacı olan öğrencilerimize burs imkanı sağlayacağım. Yoksul ailelerimize ne tür yardımda bulunabiliriz diyerekten ekibimizle birlikte çözüm üreteceğiz. Dahası odaya kayıt ücreti şu an bir girdap içerisinde olduğunu cümle alem biliyor. Kayıt ücretlerini minimum seviyeye indireceğiz. Bunlar kısa zamanda olacak hizmetlerdir. Öyle demogoji ile insanları söğüşlemek doğru davranış değildir, Kısacası oda yönetiminde iki başlılık olmayacaktır…” dedi.

Oda Başkan Adayı Orhan Karagün’e başarılar…

  • BIST 100

    9311,88%-2,19
  • DOLAR

    38,85% -0,32
  • EURO

    44,87% -0,99
  • GRAM ALTIN

    4344,50% 1,44
  • Ç. ALTIN

    6989,75% 1,74

Egazete


  • Pazartesi 20.9 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

16.06.2025

  • İMSAK 02:37
  • GÜNEŞ 04:32
  • ÖĞLE 12:14
  • İKİNDİ 16:11
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:31