İlginizi Çekebilir
Doğubayazıt`ta Öğretmenler Günü
Dün Doğubayazıt ta yapılan öğretmenler günü kutlaması
Doğubayazıt?ta Öğretmenler Günü
Doğubayazıt Gazetesi
Dün Doğubayazıt ta yapılan öğretmenler günü kutlaması Atatürk anıtında yapılan saygı duruşu, ıstiklal Marşının okunması ve çelenk koyma töreni ile start aldı.
Doğubayazıt Kültür Merkezi Toplantı salonunda yapılan "Öğretmenler günü" kutlamalarına Kaymakam, Tugay Komutanı, ılçe Milli Eğitim camiası, Sivil Toplum Örgütleri, Kamu Kurum ve Kuruluş yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.
ılçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ersü nün Öğretmenler gününün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlandı. Atatürk ılköğretim Okulu Müdiresi Aysel Taşkıran ın "ÖğRETMEN? konulu konuşmasından sonra; ÇPL Müdürü Tahsin Çakan denetiminde aday stajyer öğretmenlerin yemin töreni ile devam etti.
14 Nisan ılköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Helin Kubilay Gürbüz denetiminde ve aday öğretmenlerden oluşan bir koro ve tüm öğretmenlerin katılımıyla "Öğretmen marşı? söylendi. Akabinde Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik in yayınlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı YıBO Müdürü Gınyas Kaya tarafından okundu.
Kutlama etkinlikleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ılçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "öğretmen ve öğretmenlik mesleği" konulu resim şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ve şiir kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin şiir ve kompozisyonların okunması ile devam etti.
Daha sonra Öğretmenler Günü öğretmenlerin denetiminde bir müzik programı ile son buldu.
-
BIST 100
16111,10%1,19
-
DOLAR
44,46% 0,03
-
EURO
51,76% 0,81
-
GRAM ALTIN
6803,96% 0,02
-
Ç. ALTIN
11017,14% 0,00
Egazete
- Perşembe 10.5 ° / -0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 10.9 ° / 3.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
02.04.2026
- İMSAK 04:18
- GÜNEŞ 05:44
- ÖĞLE 12:17
- İKİNDİ 15:50
- AKŞAM 18:39
- YATSI 19:59




