BİR DOĞUBAYAZIT KOKUSU SAVRULDU BURSA’DA

OLGUN VE ALTUN AİLELERİNİN MUTLU GÜNLERİ VARDI

Magazin 7.09.2020 19:43:00 0
BİR DOĞUBAYAZIT KOKUSU SAVRULDU BURSA’DA

HABER-YORUM:FIRAT BEYAZIT ÇELİK

       Doğubayazıt bir sevdadır, Doğubayazıt,  Doğubayazıt insanı candır, cana can katandır. Biz ki, yüreğimizi açmışız dünyanın dört bir yanına, dürüstlüğümüz, mertliğimiz her tarafa dağılmış, acı çekmişiz, kimseye  belirtmemişiz göz yaşımızı heybetli  Ağrıdağı’na savurmuşuz.

             Her zaman mutluyuz, mutlu olmaya devam edeceğiz.

           Geçen hafta bir Doğubayazıt kokusu Bursa’ya savruldu.  Doğubayazıt’ın yetiştirdiği endam kişilerden biri olan,  Başarıdan başarıya emin adımlarla yürüyen,  Milli Eğitim Müfettişlerinden sevgili hocamız Yaşar olgun ve Hatice Olgun’un sevgili oğulları Mustafa Kemal Olgun ile  Hüseyin Altun  ile Ayten Altun’un  biricik kızları Sena Altun’un düğünleri vardı.

         Düğün oldukça görkemli geçti. Tüm hazırlıklar yapılmış, mesafeler korunmuş, gelen misafirler kederlerini, dertlerini tozlu raflara bırakarak gelmişlerdi düğüne. Tüm kalpler birleşmiş, ortam sıcak bir havada geçmişti.

           Mustafa Kemal ile Sena’nın mutluluğuna diyecek yoktu. Nasıl mutlu olmasınlar tüm sevenleri onları yalınız bırakmayıp, yanlarıda yer almıştılar.

               Birkaç saatliğinede olsa gelen davetliler gönüllerince eğlenip, kurtlarını dökmüştüler.

             Yaşar Olgun hoca, yaptığı açıklamada onları yalınız bırakmayan, gelen ve gelmeyen dostlara sonsuz teşekkürlerini iletti.

           Bizde Olgun ve Altun ailelerini tebrik eder, gençlere hayat boyu mutluluklar dileriz.

Anahtar Kelimeler: DOĞUBAYAZIT KOKUSU SAVRULDU BURSA’
  • BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,62% 0,03
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,43% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

Egazete


  • Cumartesi 34.9 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Pazar 33.2 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.7 ° / 17.3 ° Güneşli

Ağrı

02.08.2025

  • İMSAK 03:20
  • GÜNEŞ 05:01
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:11
  • AKŞAM 19:28
  • YATSI 21:01