Ağrı Belediyesi çalışmalarına devam ediyor?

Ağrı Belediyesi çalışmalarına son hız devam ediyor. Seçimi aldıkları günden beri halkın acil ihtiyaçlarına öncelik veren Ağrı belediyesi eş başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay, çalışmalarını son hızla sürdürdürüyor.

Medya 2.10.2014 14:53:31 0
Ağrı Belediyesi çalışmalarına devam ediyor?

Daha önce yapılan fakat alt yapıdan yoksun olan hayvan Borsasında alt yapı çalışmaları ve tamiratlar sürürken, okulların önündeki yollarda ise hız yavaşlama setlerinin yapımı devam ediyor.
Öte yandan Ağrı`nın önemli sorunlardan biri olan alt yapı problemi için çözüm çalışmaları devam ederken Yeni mahalle, İbrahim Çeçen üniversitesi ( Şeker Fabrikası karşısı) yolunda alt yapı ve kanal çalışması devam ediyor. Şehir içinde daha önce yağan yağmurlar ile gideri olmayan suların cadde ve sokaklarda dolması ile cadde ve sokaklar su deryasına dönerken, Eş başkanların talimatları doğrultusunda bir çok sokak ve caddede alt yapı çalışması ile sokaklar ve caddelerde biriken sular giderilmeye çalışılmaktadır. Kağızman, Eski Van, Belediye iş merkezi önü çalışmaları biterken, su tahliyesi için Doktorlar caddesinden belediye ekipleri çalışmaları devam ediyor.
Tüm çalışmaları Ağrı belediyesi eş başkanı Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay, Ağrı belediyesi eş başkan yardımcıları Ömer Polat ve Halef Keklik, DBP belediye encümenleri yerinde takip etti.

  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,45% -0,08
  • EURO

    43,53% -0,41
  • GRAM ALTIN

    3991,28% -1,93
  • Ç. ALTIN

    6483,07% -2,19

Egazete


  • Cuma 21.7 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.4 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 18.8 ° / 5.4 ° Güneşli

Ağrı

02.05.2025

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 20:08
  • YATSI 21:41