AĞRI`DAKİ REKLAMCILAR

Görkemli Tabela Çok? Fidan Ağaç DikenYok?

Güncel 7.08.2014 00:31:21 0
AĞRI`DAKİ REKLAMCILAR

Haber: Nezir ÇELİK
Nedir bu sahte insanlardan çektiğimiz bilemiyorum. Adam, kurum ya da işletme bir yere kocaman bir levha dikiyor, falan bilmem ne fidanlığı ya da hatıra ormanı diyor orta yerde hiçbir fidan ya da ağaç emaresi bile bulunmuyor, üstelik bu sahtekarlık da hiç kimsenin ilgisini çekmiyor.
Bu davranış biçimi, Ağrı’da yaygın olan ‘yapılmamış işleri yapıyor gösterme’ mantığının bir başka versiyonudur. Bu tabelalardan biri de Ağrı Yazıcı Barajının yüksek bir tepesine dikilmiş durumda.
THY Hatıra Ormanı yazılan tabelanın dikildiği bölgede tabeladan başka dikili hiçbir şey bulunmuyor. Barajı görmek için gelenler, THY tabelasına bakarak, “tabela dikilmiş fakat her hangi bir ağaç ya da fidan emaresi yoktur. Bu tabelayı buraya diken mantığı anlamak mümkün değildir. Ağrı’da son zamanlarda siyasilerden gelen bir anane vardır. Bu da gösteriyor ki yapılmayan işleri yapmış gibi göstermek mantığı her sektörde adeta yaygın bir şekilde devam ediyor” dediler.
Bu gibi gözaçıklara fırsat verilmemesini isteyen vatandaşlar, tabela dikildiği halde bakımlı bir fidanlık oluşturmayanların tabelalarının sökülmesini ve işgal ettikleri yerin kirası ile gerekli olan tabela vergisinin de ilgililerden tahsilini istediler.

Anahtar Kelimeler: AĞRI?DAKİ REKLAMCILAR
  • BIST 100

    9240,91%-0,71
  • DOLAR

    38,44% 0,02
  • EURO

    43,84% -0,22
  • GRAM ALTIN

    4093,28% -0,94
  • Ç. ALTIN

    6607,76% 0,28

Egazete


  • Çarşamba 17.9 ° / 4.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 21.9 ° / 6.4 ° Güneşli
  • Cuma 21.7 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ağrı

30.04.2025

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:06
  • YATSI 21:38