Ağrı’da “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi kapsamında kitap kritiği etkinliği düzenlendi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi kapsamında lise öğrencileriyle bir araya geldi.

Eğitim 16.02.2026 19:45:00 0
Ağrı’da “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi kapsamında kitap kritiği etkinliği düzenlendi

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanlığı öncülüğünde, Genç Memur-Sen tarafından yürütülen “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi kapsamında ikinci kitap olarak belirlenen Nurullah Genç’in “Başarı Bedel İster” adlı eserinin kritiği için etkinlik düzenlendi.

Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, kitap okumanın bireyin düşünce dünyasını zenginleştirdiğini ve kişisel gelişimine katkı sunduğunu belirtti. Okuma alışkanlığının erken yaşlarda kazanılmasının önemine değinen Kökrek, bu tür projelerin gençlerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağladığını ifade etti.

Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer de “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesinin gençlerin nitelikli eserlerle buluşmasına imkân sunduğunu belirterek, öğrencilerin kitap tahlilleri aracılığıyla eleştirel düşünme becerilerini geliştirmesini amaçladıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mahmut Gülmez ile Öğretmenler Anadolu Lisesi Müdürü Cemal Efe’nin katılımıyla öğrencilerle birlikte “Başarı Bedel İster” adlı kitabın kritiği yapıldı.

Program sonunda öğrencilere kitap hediye edildi. (Bülten)

  • BIST 100

    17387,19%1,49
  • DOLAR

    43,71% -0,04
  • EURO

    51,89% -0,06
  • GRAM ALTIN

    7037,69% -0,53
  • Ç. ALTIN

    11669,07% -0,71

Egazete


  • Pazartesi -2.2 ° / -11.2 ° false
  • Salı -0.3 ° / -11.7 ° Orta kuvvetli veya yoğun ve sağnak şeklinde kar
  • Çarşamba 1 ° / -5.5 ° Puslu

Ağrı

16.02.2026

  • İMSAK 05:29
  • GÜNEŞ 06:53
  • ÖĞLE 12:27
  • İKİNDİ 15:23
  • AKŞAM 17:51
  • YATSI 19:10