İlginizi Çekebilir
Ağrı’da Eğitim Kurumlarına Yakın Markaj
Okullarda Yerinde İnceleme
İl genelinde eğitim altyapısını güçlendirmek ve öğrencilere daha modern bir öğrenme ortamı sunmak amacıyla yürütülen saha çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, 30 Mart ile 3 Nisan tarihleri arasında eğitim kurumlarına yönelik geniş kapsamlı bir denetim ve ziyaret programı gerçekleştirildi.
Okulların Fiziki Durumu Mercek Altında
Gerçekleştirilen planlı ziyaretler çerçevesinde; Piyade Onbaşı Bülent Avşin Anaokulu, İstiklal İlkokulu, Kasım Bayram Ortaokulu, Yılmaz Hatunoğlu Anadolu Lisesi ve Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi’nde teknik ve idari incelemelerde bulunuldu.
Ziyaretlerin odak noktasını okulların genel işleyişi ve fiziksel yeterlilikleri oluşturdu. Özellikle;
Sınıfların ve ortak alanların temizlik durumu,
Kış şartlarına yönelik ısınma sistemlerinin verimliliği,
Çatı ve bahçe yapılarının güvenliği ile mevcut durumu, ayrıntılı olarak raporlandı. Eksik görülen hususlar yerinde tespit edilerek, gerekli iyileştirmelerin yapılması için talimatlar verildi.
Öğrencilerin Talepleri Birinci Ağızdan Dinlendi
Eğitim yöneticileri ve beraberindeki heyet, sadece teknik incelemelerle yetinmeyerek sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen sohbetlerde, öğrencilerin okul yaşamına dair görüşleri, talepleri ve gelecek hedefleri dinlendi.
"Eğitimde Kalite Önceliğimiz" Yetkililer, okul ziyaretlerinin temel amacının öğrencilerin en sağlıklı ve güvenli koşullarda eğitim almalarını sağlamak olduğunu vurguladı. Yapılan bu yerinde incelemelerin, eğitim altyapısındaki aksaklıkları hızlıca gidermek ve okul-idare arasındaki bağı güçlendirmek adına periyodik olarak devam edeceği belirtildi. (Dengi Çelik)
-
BIST 100
18581,31%0,24
-
DOLAR
45,30% 0,24
-
EURO
53,48% 0,56
-
GRAM ALTIN
6874,79% 0,87
-
Ç. ALTIN
11021,24% -0,26
Egazete
- Cumartesi 16.8 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 18.2 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 18.8 ° / 4.9 ° Güneşli
Ağrı
09.05.2026
- İMSAK 03:13
- GÜNEŞ 04:53
- ÖĞLE 12:09
- İKİNDİ 16:01
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:49




