Tarih: 04.01.2024 18:00

AĞRI VEKİLLERİ VATANDAŞIN SORUN SIKINTILARINI NEDEN ÇÖZMÜYOR?

Facebook Twitter Linked-in

 Eski tabirle “sallabaşını al maaşını”. Ağrı için fazla kafa yoran yok. Ağrılılar da artık bu duruma alıştıkları için öyle eskisi gibi vekilleri rahatsız etmiyorlar. O sebeple hemşerilerin çoğu vekillerden umudunu kesmiş gibi.
Çünkü milletvekilleri, ne doğru dürüst vatandaşın işini takip ediyorlar, ne de Ağrı’nın genel sorunları ile alakadar oluyorlar. Onun için, vekillerin arayan ve soranı her geçen gün daha da azalıyor.
Ağrı milletvekillerinin uyguladıkları bu strateji hemşerilerimizin çok gücüne gidiyor. Çünkü önceki dönemlerde bir hemşerimiz Ankara’ya gittiğinde, vekiller tarafından hem itibar görüyordu, hem de işi görülüyordu.
Kabul etmek gerekir ki mevcut milletvekilleri Ağrı’yı temsil etmede yetersiz kalıyorlar. Her biri alt kademeden yetkisi az birer memur gibi, halkın da çok uzağında duruyorlar.
Belki de tamamen halk iradesi ile milletvekili seçilmiş olsalardı böyle davranmazlardı. Çünkü ne halka karşı bir minnetleri var, ne de hesap verme gibi bir sorumlulukları... Halk da bunu bildiği için, onlardan fazla bir şey beklemiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —