İlginizi Çekebilir
AĞRI, TENİSTE DEV ORGANİZASYONLARA HAZIRLANIYOR
Dengi Çelik
Ağrı, teniste adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) heyetiyle bir araya gelerek kenti tenisin yeni merkezi yapacak dev projeler için ilk adımı attı.
Spor altyapısını her geçen gün güçlendiren Ağrı, bu kez tenis branşında büyük bir sıçrama yapmaya hazırlanıyor. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Kurt’u ve Tenis İl Temsilcisi Ertaç Çimen’i makamında kabul etti. Kenti sporun merkezi haline getirmeyi hedefleyen kritik görüşmede, çok önemli kararlar alındı.
Gelişim Kampları ve Ulusal Turnuvalar Yolda
Ziyaret kapsamında, Ağrı’da geniş kapsamlı tenis gelişim kamplarının düzenlenmesi ve federasyonun takviminde yer alan prestijli ulusal organizasyonların kente kazandırılması konuları masaya yatırıldı. İlin mevcut spor altyapısının daha ileriye taşınması adına yürütülen verimli istişareler sonucunda, taraflar yeni projeler üzerinde tam mutabakata vardı.
Müdür Çelebi’den Teşekkür
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Ahmet Çelebi, Ağrı’nın genç yeteneklerini keşfetmek ve kenti teniste bir marka haline getirmek için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Konuyla ilgili yapılan açıklamada:
"Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İsmail Hakkı Kurt’a ve Tenis İl Temsilcimiz Sayın Ertaç Çimen’e bu nazik ve verimli ziyaretleri için teşekkür ederiz. İlimizin spor altyapısını güçlendirecek ve gençlerimizi tenisle buluşturacak yeni projelerimiz şimdiden hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi.
Önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projelerle birlikte, Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce raketin Ağrı’da ağırlanması bekleniyor.
-
BIST 100
18368,01%0,72
-
DOLAR
48,12% 0,06
-
EURO
56,20% 0,23
-
GRAM ALTIN
7147,72% 0,61
-
Ç. ALTIN
11390,80% 0,00
Egazete
- Perşembe 31.2 ° / 15.3 ° Güneşli
- Cuma 30.2 ° / 15 ° Güneşli
- Cumartesi 28.6 ° / 13.6 ° Güneşli
Ağrı
27.08.2026
- İMSAK 03:54
- GÜNEŞ 05:24
- ÖĞLE 12:15
- İKİNDİ 15:57
- AKŞAM 18:55
- YATSI 20:19




