İlginizi Çekebilir
AĞRI HAVAALANI BİR TÜRLÜ BİTMEDİ
Ağrı hava alanının pisti genişlemesine genişledi fakat bu genişleme konfora dönüşmedi ve vatandaşların sıkıntısı halen devam ediyor.
Haber: HAMZA SALMAN
Ağrı’ya gelen uçaklar ful kapasite ile çalışıyorlar. Uçakta boş yer bulmak mümkün değil. Fakat insanlar yine bilet bulamıyor, yer hizmetleri ise eskisi gibi kara düzen devam ediyor. Yolcular valizlerini almak için adeta bir birini eziyor.
Ağrı’ya yapılan hava taşımacılığının, tıpkı genişleyen pist gibi genişlemesini isteyen vatandaşlar “Ağrı hava alanına yapılan yatırımın konforundan yararlanamıyoruz. Uçaklar ful geliyor, hemşerilerimiz bilet bulamıyor. Iğdır, Erzurum ve Van’a gidiyorlar. Gelen yolcular bagajlarını almakta çok zorlanıyorlar. Küçücük bant üzerine toplanan yolcular çok sıkıntı çekiyor. Her seferinde karmaşa devam ediyor” dediler.
Uçak seferlerinin de artırmasını da isteyen hemşerilerimiz, “özellikle Ankara uçağında yer bulunamıyor. Ağrı’ya gelecek uçaklar daha büyük olmalı, Çünkü artık hemşerilerimiz çoğunlukla hava yolunu tercih ediyorlar. Bilet bulamayan vatandaşlar da otobüslerle gitmek zorunda kalıyorlar” diye konuştular.
-
BIST 100
18213,85%0,48
-
DOLAR
45,53% 0,24
-
EURO
53,13% 0,04
-
GRAM ALTIN
6761,70% -0,46
-
Ç. ALTIN
10865,96% 0,00
Egazete
- Cuma 15.3 ° / 4.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 13.8 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 14.9 ° / 0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
15.05.2026
- İMSAK 03:04
- GÜNEŞ 04:47
- ÖĞLE 12:09
- İKİNDİ 16:02
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:57




