AĞRI HAVA ALANI YER HİZMETLERİNDE EZİYET?

Özellikle bagaj hizmetlerinde zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor.

Güncel 27.11.2018 13:53:36 0
AĞRI HAVA ALANI YER HİZMETLERİNDE EZİYET?

Haber. Nezir Çelik

Başlangıçta vatandaşların yoğun ilgi ile karşılanan Ağrı Ahmed-e Hani Havaalanı, her geçen gün eski popülerliğini kaybediyor.

 Sırf, adının Ahmed-e Hani Olması sebebiyle özellikle Doğubayazıt´lıların yoğun ilgisini çeken hava alanı, yer hizmetlerinin tamamının özel güvenlik görevlilerinin denetimine girmesi ile birlikte hizmetlerde aksamalar yaşanmaya başlandı.

Yolcular binaya girmeden sözlü olarak beyana davet ediliyor, paket olsa bile yolcuların cebindeki sigara paketleri dahil tüm sigaraları alınıyor, alınarak çöpe atmaları isteniliyor.

  Çöpe atılan sigaraların, daha sonra bazı kişiler tarafından alındığını ifade eden yolcular, ?bu nasıl bir uygulamadır anlayamadık. Madem sigaralara el konuluyor o zaman tutanak düzenlensin ve sigaralar resmen alınsın? dediler.

Alandaki yer hizmetleri polis denetiminde iken bu gibi durumların yaşanmadığını ifade eden vatandaşlar, özel güvenlik hizmetlerinin devreye girmesi ile birlikte Ağrı´da bu sıkıntıların yaşandığını söylediler.

BAGAJ KONUSUNA GELİNCE

Öte yandan, bagaj hizmetlerinde de zaman, zaman sıkıntılar yaşanıyor. Bantlar sıklıkla arızalanıyor, yolcular bagajlarını almak için saatlerce beklemek zorunda kalıyorlar.

Bu konuda kime şikâyet edeceklerini de bilmeyen vatandaşlar, ?polisler valiliğe bağlı idi bir sıkıntı olduğunda valiliğe başvuruyorduk, özel güvenlik kime bağlıdır, sıkıntılarımızı kime aktaracağız onu da bilmiyoruz? diye konuştular.

  • BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,62% 0,03
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,43% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

Egazete


  • Cumartesi 34.9 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Pazar 33.2 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.7 ° / 17.3 ° Güneşli

Ağrı

02.08.2025

  • İMSAK 03:20
  • GÜNEŞ 05:01
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:11
  • AKŞAM 19:28
  • YATSI 21:01