İlginizi Çekebilir
7 ÇOCUKLU AİLEDE İFTAR
Vali Tekinarslan, yetimlere misafir oldu
Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, iftar saatinde Murat Mahallesinde ikamet eden 7 çocuklu aileye misafir oldu.
Babalarını 7 yıl önce kaybeden Akdağ ailesinin misafiri olan Vali Tekinarslan, anne Güllüzar Akdağ’dan ailenin sorun ve beklentileri hakkında bilgi aldı.
Bir oğlunun askerde olduğunu, birinin de fırında çalıştığını söyleyen Gülizar Akdağ, devletin verdiği yardımlarla geçimlerini sağladıklarını belirtti.
Aileyle uzun süre sohbet eden Vali Tekinarslan, özellikle ailenin en küçüğü Elvan ile yakından ilgilendi.
Yetim, öksüz ve ya geçimini sağlamakta güçlük çeken vatandaşların devletin bütün imkanlarından faydalandığını kaydeden Valin Tekinarslan, “vakfımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı oluyoruz. Ama ramazan ayında bazı ailelerimizi bizzat ziyaret ederek, hem bu manevi atmosferde onların yanında olmak hem de sorunlarını yerinde dinlemek istedik. Yetimlerimiz bizim emanetimizdir. Her şeyden önce onlara sahip çıkmak insani bir görev. Ama biz devleti temsilen de bununla yükümlüyüz. Elbette her ailemizi birebir ziyaret edemiyoruz. Ama en azından elimizden geldiğince kendimiz ziyaret etmeye ve yanlarında olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Ailenin isteği üzerine evlerini onaracaklarını ve bazı ihtiyaçlarının giderileceğini belirten Vali Tekinarslan, aile bireylerine bayramlık için çeşitli hediyeler verdi.
-
BIST 100
15817,44%0,53
-
DOLAR
44,48% 0,08
-
EURO
51,05% 0,15
-
GRAM ALTIN
6510,51% 0,98
-
Ç. ALTIN
10550,10% 0,00
Egazete
- Salı 5.3 ° / -0.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 6.7 ° / -0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 10.5 ° / -0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
31.03.2026
- İMSAK 04:22
- GÜNEŞ 05:47
- ÖĞLE 12:17
- İKİNDİ 15:50
- AKŞAM 18:37
- YATSI 19:57




