5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE MUSTAFA KONYAR’IN ÇEVRE DUYARLILIĞI

Doğubayazıt Gazetesi

6.06.2021 10:25:00 0
5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE MUSTAFA KONYAR’IN ÇEVRE DUYARLILIĞI

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar ve yönetimi Çevre Günü nedeni ile ilçede bulunan ishak Paşa Sarayı ve Ahmed-i Hani türbesinde temizlik programı yaparak çevreye duyarlılığını gösterdi.

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanlığının sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, ‘İlçe Başkanımız Av. Mustafa Konyar başkanlığında İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanımız Can Ozan Kaya’yı temsilen  dünya çevre günü münasebetiyle İshakpaşa sarayında yaptığımız temizlik programına katılım sağladık. Yaşadığımız çevre bizlere emanet diyerek korumaya devam edeceğiz.’ifadelerini kullandı.

Mustafa Konyar 

"Rahat aldığımız her bir nefesimizi temiz bir çevre sayesinde soluyoruz. Çevre tüm canlılara aittir. Doğal, sağlıklı ve temiz bir çevre insanoğlunun ve tüm canlıların rahat bir nefes almasını sağlar. Temiz çevre bilincine sahip olmak tüm herkesin ilk öncelikli görevidir. Bu anlamda sağlıklı yarınlarımız ve çocuklarımıza bırakacağımız en büyük mirasımız temiz bir çevre olsun. AK Parti iktidarımızın hizmete sunduğu barajlar, göletler, ormanlar, katı atık tesisleri, biyolojik tesisler, mavi bayrak plajları millet bahçeleri ve daha sayabileceğimiz hizmetler temiz ve güvenli bir çevre olmasına vesile olmuştur.” Dedi.

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,32% 0,08
  • EURO

    48,48% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4843,95% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7896,98% 0,73

Egazete


  • Pazar 24.8 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.3 ° / 9.7 ° Güneşli
  • Salı 26 ° / 11.8 ° Güneşli

Ağrı

14.09.2025

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:41
  • ÖĞLE 12:08
  • İKİNDİ 15:40
  • AKŞAM 18:26
  • YATSI 19:45