Menü Doğubayazıt Gazetesi
Tarih: 28.06.2026 14:09
DOĞUBAYAZITLI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI

DOĞUBAYAZITLI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali'nde göğsümüzü kabartan bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi olan Ömer Çoktin Fen Lisesi öğrencisi Semih Süheyb Han, Doğubayazıt Müftüsü İsa Demirkaynak tarafından makamında ağırlandı.

Anlamlı ziyarete, Türkiye ikincisi olan genç hafızın ailesi ve Ömer Çoktin Fen Lisesi Müdürü İsa Yıldırım da refakat etti. Kelamullah'ın tilavetindeki bu muazzam muvaffakiyeti takdir etmek amacıyla gerçekleşen kabulde, İlçe Müftüsü İsa Demirkaynak duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Marifet İltifata Tabidir"

Ziyaret esnasında konuşan Müftü Demirkaynak, ilahi kelamın genç dimağlarda yeşermesini teşvik etmenin ve marifeti taltif etmenin kurumun en ulvi gayelerinden biri olduğunu vurguladı. Müftü Demirkaynak, Türkiye ikincisi Semih'in azmini pekiştirmek adına genç öğrenciye nakit ödül takdiminde bulundu ve istikbaline rehberlik edecek kıymetli tavsiyelerde bulundu.

Aileye ve Okul Yönetimine Teşekkür

Başarının tesadüf olmadığını belirten Demirkaynak, evlatlarını Kur'an'ın güzel ahlakı ile yetiştiren muhterem ailesine ve bu büyük başarıda emeği geçen Okul Müdürü İsa Yıldırım'a şükranlarını sundu.

Ziyaretin sonunda Müftü İsa Demirkaynak, hem Türkiye ikincisi Semih Süheyb Han'a hem de Okul Müdürü İsa Yıldırım'a Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarının mümtaz eserlerinden oluşan kitaplar hediye ederek, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu. (Dengi Çelik)




Orjinal Habere Git
DOĞUBAYAZITLI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI DOĞUBAYAZITLI ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI
— HABER SONU —