Menü Doğubayazıt Gazetesi
Tarih: 24.04.2026 07:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’de 23 Nisan Resepsiyonu’na katıldı (Videolu)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’de 23 Nisan Resepsiyonu’na katıldı (Videolu)

Facebook Twitter Linked-in

TBMM'deki 23 Nisan Resepsiyonu'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın mensuplarının sorularına cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile görüşmeyi düşünüyor musunuz sorusuna, "Böyle soru sorulur mu? Şu anda ben iktidar partisiyim, ana muhalefet partisi görüşürüz, görüşmeyiz bir defa bizim kitabımızda yok yok. Tabii görüşürüz, niye görüşmeyelim" cevabını verdi.

Terörsüz Türkiye hedefiyle ilgili soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

MHP lideri Bahçeli ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli TBMM'deki 23 Nisan Resepsiyonu'nda bir araya geldi. Erdoğan ve Bahçeli, resepsiyonda sohbet etti.

DEM Parti heyeti ile selamlaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda DEM Parti heyeti ile bir araya geldi. Heyettekilerle selamlaşan Erdoğan, DEM Parti heyetinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. (İha)



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —