Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde düzenlenen 7. Türkiye Münazara Yarışmaları kapsamında Ağrı'da il finalleri gerçekleştirilecek. Gençlerin düşünme, ifade etme ve tartışma becerilerini geliştirmeyi amaçlayan yarışmalar, iki ayrı kategoride yapılacak.
Program kapsamında lise kategorisi yarışmaları 7 Mayıs Perşembe günü saat 09.30'da, üniversite kategorisi yarışmaları ise 8 Mayıs Cuma günü saat 09.30'da Ağrı Gençlik Merkezi'nde düzenlenecek.
Yetkililer, münazara yarışmalarına katılmak isteyen gençlerin detaylı bilgi ve başvuru için Ağrı Gençlik Merkezi'ne başvurabileceklerini belirtti. Gençlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen organizasyonun, il genelinde önemli bir fikir platformu oluşturması hedefleniyor.
