Hüseyin DEMİR


MR. DOSSO DOSSİ, DOĞUBAYAZIT’A İLAÇ GİBİ GELDİ.

.


Dosso Dossi Holding sponsorluğunda, Doğubayazıt’ta gerçekleştirilen festivallin takdire şayan, hayranlık uyandıran bir organizasyon olarakTürkiye’nin gündeminde geniş yer alması, Doğubayazıt’ın tanıtımına, turizm potansiyeline, ticaretine büyükkatkılar sağlayacakbir ilaç gibi etki yapacağını düşünüyorum.

DossoDossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan’ın Mr. DossoDossi imzası ile yaptığı DJ Show,tek kelime ile harikaydı.

Özellikle Doğubayazıt gazetesinin,  Doğubayazıt'ın hak ettiği seviyelere ulaşması adına sorunları!Çözüm reçetesi ile birlikte gündeme getiren, Doğubayazıt halkının sesini ve faydasına yapılan işleri gündeme taşıyan, faydalı işlere imza atan kişileri destekleyen yayın çizgisine! Doğup büyüdüğümüz topraklara fayda sağlama gayreti ile Dünya ve Türkiye’yi ilgilendiren konulardan daha fazla Doğubayazıt’ın yararına olabilecek konuları içeren çalışmalarımız ile destek vermeye çalışıyoruz. Doğubayazıt ile alakalı sayısız yazımız, haber olarak Türkiye gündeminde büyük yankı uyandırarak, Doğubayazıt’ın tanıtımına büyük katkılar sağlamamıza vesile oldu. Bu durum, doğup büyüdüğümüz şehre katkı sağlama niyetinde olan bizler için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Doğubayazıt’ın faydasına olan bir gelişmeye imza atan insanların, varlığının artığını görmek ayrıca bizleri mutlu ediyor.

En son yazım olan “Doğubayazıt Tekrar il olmalıdır.” Diyerek! Her konuda Doğubayazıt’ın hak ettiği seviyelere çıkması gerektiğine vurgu yapmıştım.

Doğubayazıt’ın hak ettiği seviyelere çıkmasına büyük katkılarsağlayacağını düşündüğüm,DossoDossi Holding sponsorluğunda Doğubayazıt’ta gerçekleştirilen festival “Doğubayazıt Tekrar il olmalıdır.” Söylemimize büyük katkı sağlayacağını, mutlulukla söyleyebilirim.

Doğdukları toprakları unutmayarak, birçok kez Doğubayazıt’ın tanıtımına büyük katkılar sağladıklarına şahitlik ettiğimiz,DossoDossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan ve Ahmet Eraslan kardeşlerin, gerçekleştirmiş olduğu organizasyonlara bir yenisini ekleyerek, Doğubayazıt’ta gerçekleştirdikleri festivalin, Türkiye’nin gündeminde geniş yer bulmasının Doğubayazıt’ın tanıtımına, şüphesiz ki büyük katkıları olacak.

İshak Paşa Sarayı’nda ressam İsmail Acar’ın resim sergisinin açılışıyla başlayan festival, birçok sanatçının katıldığı Doğubayazıt Stadyumu’ndaki konser ile devam etti. Böylesine güzel etkileri olan bir organizasyona sponsor olmakla yetinmeyip organizasyonu bizzat gerçekleştiren ve Konserde, DossoDossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan’ın Mr. DossoDossi imzası ile yaptığı DJ Show’a 30 binden fazla hemşerimizin katılımsağlamasıyla oluşan ambiyans harikaydı.

Böylesine güzel organizasyonlara, her yönüyle bölgemizin ihtiyacı var. İnsanlarımız mutlu olmayı hak ediyor. Doğubayazıt’ın kalkınmasına büyük katkılar sağlayacağını düşündüğüm ve insanlarımızın mutluluğuna bir ilaç gibi katkısı tartışmasız olan böylesine güzel bir festivalin gerçekleşmesine,imza atan Hikmet Eraslan ve Ahmet Eraslan kardeşlere bir hemşerileri olarak teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Organizasyonun hayata geçirilmesinde emeği olan başta DossoDossi ailesi olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

  • Cumartesi 23.5 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.6 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 25 ° / 10.5 ° Güneşli

Ağrı

27.04.2024

  • İMSAK 03:32
  • GÜNEŞ 05:06
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:32