NEZİR ÇELİK


İŞ İNSANI HEMŞEHRİMİZ METİN ÖZTÜRK, BARIŞ ELÇİSİ OLAN MERHUM HACI ABDULHAMİT ÖZTÜRK´ÜN İZİNDE GİDİYOR?

Bir ayağı Doğubayazıt´ta bulunan ve sürekli gidip gelen İş İnsanı Metin Öztürk, geldiği zaman memlekette her kesimi zaman diliminde ziyaret ediyor.


Doğubayazıt´lı hemşerimiz olan genç iş İnsanı güzel yürekli insan Metin Öztürk, bilindiği gibi Eskişehir ve İstanbul´u adeta imar ediyor.

Aynı zamanda bir çok sivil toplum kuruluşlarının yönetimde olan Metin Öztürk, Merhum Abdulhamit Öztürk´ün oğludur. Uzun zamandan beri Eskişehir´e yerleşen Öztürk ailesi, inşaat sektörünce isim yapmış bir firmadır.

Bilindiği gibi Hemşerimiz Metin Öztürk, Yeniden Oda Yönetimine seçildi, Eskişehir Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcılığına seçilen Öztürk´e aynı zamanda TOBB delegeliği görevi de verildi.

Yaklaşık 17 bin üyesi ve 50 dolayında komitesi olan Eskişehir Ticaret Odası, geçtiğimiz günlerde organ seçimlerini tamamladı.

Görevde bulunan eski oda Yönetim Kurulu, adeta güven tazeledi ve üyelerin büyük çoğunluğunun oylarını alarak yeniden yetki aldı.

Aynı zamanda Metin Öztürk, Merhum Abdulhamit Öztürk´ün oğludur.

Doğubayazıt´lı değerli büyüklerimizden saygın kişiliği ile toplumda ağırlığı olan, Hacı Abdulhamit Öztürk, Temmuz 2015´te Eskişehir´de vefat etti.

Hacı Abdulhamit Öztürk Doğubayazıt´ta yaşadığı dönemlerde adeta bir barış elçisi gibi çalışıyordu. İnsanlar arasındaki sıkıntı ve nizaları bıkmadan usanmadan büyük bir sabırla çözmeye gayret ederek, onları barıştırır ve muhtemel olayları önlemeye gayret ediyordu.

Hacı Abdulhamit´in bu misyonu rahmetli babası İsmail Ağadan devam eden bir kültürden geliyordu. O nedenle Öztürk, tarafsız kişiliği ile her kese aynı pencereden baktığı için sözü son derece güven veriyordu, onun için de dinleniyordu. 
Nerede bir ölüm vukuu bulunsaydı Hacı Abdulhamit Öztürk, mutlaka taziye ziyaretinde bulunuyordu. O sebeple bir çok insan sürekli onu yad etmekte, bir olay olduğunda ?keşke burada olsaydı? demek suretiyle devamlı hatırlanmaktadır.

Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Metin bey tam babasının izninde giden bir hemşehrimiz?

Bu nedenle Hemşerimiz Metin Öztürk, tam bir hemşeri hayranı. Aynı zamanda Öztürk, Düğünlerde, Taziyelerde, zorda olan hemşerilerimizi yanlız bırakmayan dostane bir kişiliğe de sahip.

Doğubayazıt´lı iş insanımız Doğubayazıt´a geldi. Bir ayağı Doğubayazıt´ta bulunan ve sürekli imkanlar çerçevesinde gidip gelen Hemşerimiz Metin Öztürk, beraberinde Mustafa Mamaz ile birlikte Gazetemize de nezaket ziyaretinde bulundular.

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Öztürk ile bir süre sohbet edildi. Gazetemiz yönetimi tarafından Metin Öztürk´e kitap hediye edildi.

Bizleri hiçbir zaman unutmayan dostane kişiliğe sahip Metin Öztürk, tam bir hemşeri düşkünü. 

Aynı zamanda Öztürk, Düğünlerde, Taziyelerde, Zorda olan hemşerilerimizi yanlız bırakmayan biri olarak her kes tarafından bilinmekte?

/resimler/2018-6/8/1401114748416.jpg

  • Cuma 23.8 ° / 11.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.5 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.6 ° / 10.3 ° Güneşli

Ağrı

26.04.2024

  • İMSAK 03:34
  • GÜNEŞ 05:08
  • ÖĞLE 12:11
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:31