Hüseyin DEMİR


Hikmet ve Ahmet Eraslan kardeşler iyi ki varsınız…

Bugün memleketim, Doğubayazıt adına güzel bir gün!


Dossi Dossi Fashion Show'un 2020-2021 kış kreasyonu dijital platform defilesinin çekimlerini Doğubayazıt’ta yaparak, Doğubayazıt'ı 50 ülkeye tanıtacak. Böylesine muazzam bir tanıtım ile Doğubayazıt'ın turizm ve ticaret hacmi artacak.

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan ile İş Adamı Ahmet Eraslan kardeşlerin doğduğu topraklara bu denli büyük faydalar getirecek bir organizasyona imza atmalarını, Doğubayazıtlı bir hemşerileri olarak taktir ile karşılıyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.

Hikmet ve Ahmet Eraslan kardeşlerin devasa organizasyonu Doğubayazıt'ta yapması, sadece Doğubayazıt'a değil bölge illeri Iğdır ,Kars , Ardahan, Erzurum  ve Van olmak üzere bölgenin tamamının ticaret ve turizm getirisini artıracak bir organizasyon olması bakımından,  taktire şayan bir davranıştır.

İş dünyasında sayısız hemşerimiz var, Hikmet ve Ahmet Eraslan kardeşlerin devasa organizasyonu kadar olmasa da herkesin   Doğubayazıt'ın kalkınması için yapabileceği bir katkı olduğuna inanıyorum. Türkiye'nin doğuya açılan ticaret kapısı Doğubayazıt, turizm ve diğer sektörlerde  de büyük bir başarıya imza atabilecek potansiyele sahiptir. Öneri olarak, Sayısız bayi ağını bünyesinde barındıran  şirketlere sahip Doğubayazıtlı iş insanları ve diğer sektörlerin içerisinde yer alan hemşerilerimiz, bayi toplantılarını Doğubayazıt'ta yaparak katkı sunabilir ayrıca çalışanlarını Doğubayazıt'ın güzelliklerini görmeleri için tatile gönderme vb. katkılar ile memleketimiz ve bölgemizin kalkınmasına destek olmaya katkı sunabilirler ve bu taktir ile karşılanır inancındayım.

Doğubayazıtlı hemşerilerimin mutluluğu ve refahı bizim mutluluğumuz diyerek, Doğubayazıt'tın kalkınması  ve potansiyelinden hemşerilerimin daha fazla istifade etmesi için eldeki imkanları zorlayarak destek olmanın gayreti içinde olan bir kardeşiniz , hemşeriniz olarak;

Doğubayazıt deyince, MEYA (GÜNBULDU) MAĞARASI, AĞRI DAĞI, Buz Mağarası, Meteor Çukuru, Keşişin Bahçesi, Diyadin Kaplıcaları, Balık Gölü, Tendürek Dağı Lav Akıntıları, İshak Paşa Sarayı, Nuh’un Gemisi, Doğubeyazıt Kalesi (Urartu Kalesi), Avnik Kalesi, Şoşik Kalesi, Beyazıt Eski Camii, Ahmet Hani Türbesi, Hamur Kümbeti, Antik Kentler, Ahmet Hani Kent Müzesi, Kudret Köprüsü gibi zenginliklere sahip Doğubayazıt'tın turizm potansiyelinin değerlendirilmesi ve ekonomiye kazandırılması adına uzun bir süredir köşe yazılarımızla, yerel ve ulusal tv, gazete, dergi ve internet medyasında  ,ana fikri Doğubayazıt'ın turizm potansiyelinin görülmesi ve bu potansiyelden hemşerilerimin üst düzeyde istifade etmesi adına,  tanıtım çalışmalarını sürekli yapmanın gayreti ve mutluluğu içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Memleketimiz Doğubayazıt'ın ve bölgenin kalkınması için emek sarf eden koca yürekli insanlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Birlikte basacağız ve inançtan asla vazgeçmeyelim birbirimize destek olmayı da ihmal etmeyelim saygıdeğer hemşerilerim.

Hayırlı sağlıklı günler dilerim…

Doç dr mehmet usta
5.06.2021 11:47:47
Önçelikle sizleri başarınızdan dolayı kutluyorum. Gurur verici yöremiz ve ülkemiz için Hikmet bey Zamanınızı fazlı almadan bir yardım veya destek almak istiyorum. İlgilenirseniz minetar kalırım 18 yaşında bir kız çocuğum var Otizimli Fiziği ve yüzü çok güzel. Sosyaleşmesi için bir mankemlik ajansı girmesi önemli. Tlf daha iyi anlatırım. Maddi durumum iyi. Ne gerekirse yaparım Sygılar

  • Cuma 8.6 ° / -3.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.7 ° / -0.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 11.9 ° / 1.1 ° Güneşli

Ağrı

29.03.2024

  • İMSAK 05:18
  • GÜNEŞ 06:45
  • ÖĞLE 13:14
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54