Hüseyin DEMİR


Doğubayazıt halkı olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Millet Bahçesi istiyoruz…

Kaymakamımız Sn. Zafer Engin’den, Doğubayazıt halkının; Millet Bahçesi talebine sahip çıkmasını talep ediyoruz.


Çevre konularında, doğanın ve doğal güzelliklerin korunması için defalarca seferber olduğuna şahit olduğumuz; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın saygıdeğer eşi Emine Erdoğan’dan Doğubayazıt halkının, Millet Bahçesi talebine desteklerini talep ediyoruz.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurumun,’’2023'e geldiğimizde her ilimizde en az bir tane millet bahçesi yapmış olacağız’’ çalışmalarını destekleyerek, il potansiyeline sahip ve bir çok İl'den büyük olan Doğubayazıt ilçemizin merkezinde; uzun süredir atıl durumda bulunan, eski Doğubayazıt hastanesinin yeri ve birbirine bitişik yıkılan eski hastane lojmanları ile askeri lojmanların olduğu alan ayrıca belediyenin karşısında uzun süredir atıl durumda bulunan, inisiyatifi milli savunmaya ait olan yerlerin birinde Doğubayazıt halkının ‘’Millet Bahçesi’’ talebi için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’dan  ilgi ve alakalarını talep ediyoruz.

Ağrı Valimiz Dr. Osman Varol’a öncellikle muvaffakiyetler diliyor ve Doğubayazıt halkı olarak Ağrı’ya hoş geldiniz demek istiyorum. Doğubayazıt halkı olarak Valimiz Sn. Dr. Osman Varol’dan hoş geldin hediyesi olarak, Doğubayazıt ilçesinde kişi başı düşen yeşil alan miktarının çok düşük olduğunu, Doğubayazıt ilçesinin betonlaşmış bir şehre doğru ilerlediğini, Doğubayazıt halkının nefes alabileceği şehrin merkezinde herkesin rahat ulaşabileceği şu an atıl durumda bulunan yerlerde, millet bahçesinin yapılmasına, Doğubayazıt halkının ihtiyacı olması bakımından Millet bahçesi talebi noktasında Doğubayazıt halkının yanında olmalarını talep ediyoruz.

Doğubayazıt şehir merkezinin ve Doğubayazıt halkının ‘’Millet Bahçesi’’ gibi sosyal alanlara ne kadar ihtiyacının olduğunu  en yakından gözlemleyen, Doğubayazıt halkının, ‘’Millet Bahçesi’’ talebinin gerçekleşmesi için gerekli olan tüm koordinasyonlarda aktif rol alma makamında bulunan, Doğubayazıt Kaymakamımız Sn. Zafer Engin’den, Doğubayazıt halkının; Millet Bahçesi talebine sahip çıkmasını talep ediyoruz.

Doğubayazıt halkının sosyal alan ‘’Millet Bahçesi’’ talebinin hayata geçmesi için büyük katkılar sunabilecek Milletvekilimiz Ekrem Çelebi, Ak parti il Başkanı  Av. Abbas Aydın,  Doğubayazıt Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar ve tüm hemşerilerimin Doğubayazıt halkının sosyal alan ‘’Millet Bahçesi’’ talebine sahip çıkmalarını talep ediyorum.

Sözlerime son vermeden Doğubayazıt halkının sosyal alan ’’Millet Bahçesi’’talebinin hayata geçmesi için Yüksek Mimar olarak tüm mimari projelerini ücretsiz yapacağımı ve de yetkililerden, ‘’Ödenek olmadığı için millet bahçesi yapamıyoruz’’ sözlerine karşılık; siz araziyi millet bahçesi olarak tahsis edin, Millet Bahçesi yapılması için gerekli olan Finansın bir kısmı Hüseyin Demir tarafından karşılanacak, geri kalan kısım da Hüseyin Demir'in koordinasyonunda gerekli tüm maddi gider temin edilecek sözü verebilirsiniz.

Sevgi ve saygılar ile hayırlı, sağlıklı günler dilerim.

  • Perşembe 6.1 ° / -4.1 ° Güneşli
  • Cuma 8.6 ° / -3.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.7 ° / -0.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

28.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:47
  • ÖĞLE 13:14
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:52