YÜREK ACITMAYIN Kİ YÜREĞİNİZ ACIMASIN...

YÜREK ACITMAYIN Kİ YÜREĞİNİZ ACIMASIN...

Gülten Aras Korkmaz´ın Kaleminden

Gülten Aras Korkmaz´ın Kaleminden
 
Sonbahar gibiyim bu aralar yaprak değil ama damla damla yaş döküyorum ve oluk oluk kanıyor yaralarım...Bugün en çok satanIar Iistesinde, yine insanIar var!
İNSAN...
Kimseden farklı olmadıgını bilecek kadar bilge,Kimseden de üstün olmadığını bilecek kadar mütevazi olabilmeli...Kimse ben değil ve benden kıymetli değil. 
Acımızı gördünüz nasıl kıvrandığımızın yandığımızında farkındaydınız,peki siz biz bu durumdayken nasıl kafanızı çevirdiğinizi hatırlıyormusunuz? Ben çok iyi hatırlıyorum ve ölene kadarda unutmayacağım...Aslında bu kadar acı cekmemizin bizimle hiç bir ilgisi bile yoktu sizin vurdum duymazlığınız ve menfaatleriniz için susmalarınızın belasına yandık niyetimiz acılarınıza ortak olmaktı ama herkes kendini kurtarma derdindeyken sadece yanan biz olduk maalesef. 
Ne yana dönsem yalan gülüşler yalan,vaadler yalan,insanlar yalan, Hayat başlı başına koca bir yalan...
Ayağıma insanların türlü bencillikleri takıldı, sayısız kez sendeledim. fakat hiçbir zaman o dağdan düşmedim. her sendeleyişte bir sonrakinde daha az sendelemeyi başardım, ama az da olsa hep sendeledim ta ki yakınımdakilerin bencillik dağlarını eşelemeye başladığım zamana kadar. her sendeleyişim şaşkınlığımın eseriydi. zaman geçtikçe sendeleyişlerim azaldı. en yakınımın bencilliğini eşelerken artık sendelememeyi öğrendim. 
Ufacık bir rüzgarda beni hayatından çıkaranlar rüzgarda yanımdan ayrıldınız peki şimdi gelen fırtınaya nasıl dayanacaksınız bakalım. 
Şahsıma yapılan hakaretlere eyvallah ama verdiğim emeğe saygınız yoksa nankörlüğünüzü yüzünüze vurmam sizi üzmesin bu benim tüm yaptıklarınıza söylediklerinize rağmen size ve sizin gibi olanlara dürüstlüğümü gösterir..Baktığınız yürek size düşman ise bakmayın, hiç kimseye akıl satmayın, duygularla oynamayın herşeyden önemlisi insanlığınıza balta vurmayın çünkü o yok olursa siz bitersiniz...kimse dağını yıkmıyor... Dağ gün gün büyüyor,her birinin yığdığı bencilliğe uzaktan baktım önce. sonra başladım karıştırmaya. bir insan diğer insanın çok yakını olabiliyor ya?Ne zaman en yakınınız olurum biliyor musunuz? özünüzdeki bencillikle yaptığınız tüm eylemleri görüp buna rağmen yanınızda kalabildiğimde? 
kimseye bana göstermedikleri, ancak büyüttükleri bencillik dağının gölgesinde kalacak kadar yakın değilim. yakınım dediklerimin ancak dağlarının eteklerine kadar gelebildim. daha fazla yakınlaşmamamdan dem vuruyorlar. oysa bilmiyorlar ki bencilliklerinin kötü kokusu midemi bulandırıyor. kokudan gözlerim yaşarıyor. farkında oldukları veya olmadıkları bencilliklerinin eziyetini çekiyorum... 
Ben hiç hata yapmadığımı iddia etmedim,aksine hata yaparım,altına da imzamı atarım.
Ne zaman nerede nasıl olursa olsun.
Ben bu dünyadan sizden kırgın ve hakkımı helal etmeden ayrılacağım unutmayın! Ben bu aralar sadece menfaatleri uğruna çamura yatan insan müsveddelerini görüyorum,insanlık göremiyorum.!!!
Bazı şeyleri zaman asla iyileştirmez, bazı yaralar derinlere işler, izi hep kalır.
Herkes sadece kendine müslüman olduğu için yürekleri hırs,gözleri öfke bürümüş,bu yüzden yara derindir kaybolan merhamet ve vicdan insanlara insan olduklarını unutturmuş,herkes kimin canını daha ne kadar acıtabilirim derdinde oldugu icin artık etlerimiz acımıyor çünkü! 
Siz benim duygularımı, öldürdünüz...
ALLAH´ ım sol yanımdan şikayetçiyim değmeyecek insanlar için bu kadar acı çekiyor kalplerin sahibi sensin bilirim bu yüzden şikayetimi sana tüm içtenliğimle arz ediyorum sol yanıma acı verenleri sana havale ediyorum!!!
Bu dünyada birçok kişinin uğramış olduğu hadise. insanlıktan nasibini almamış kimseler mazlumların ahını alarak, adaleti hiçe sayarak pek te güzel yaparlar bu işi ama bilmezlermi ki, aheste aheste çıkacağını acısının.
Rabbimin merhameti büyük olsada mutlaka kul hakkına vuracagı 
tokatı büyüktür..Ben o günü bekliyorumm..kesinlikle inanıyorumki rabbim ölmeden gösterecektir...
Kimin hakkı kimde kalmış ki benimki sizde kalsın,haksızlığa boyun eğersem eğer bu tende ki can utansın...
 


  • BIST 100

    9558,2%0,29
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23

Egazete


  • Perşembe 20 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.8 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli

Ağrı

18.04.2024

  • İMSAK 03:48
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:12
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:56
  • YATSI 20:20