YILDIZ ACAR: “SADECE HİZMET YAPAN BELEDİYE BAŞKANIYIM”

YILDIZ ACAR: “SADECE HİZMET YAPAN BELEDİYE BAŞKANIYIM”

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar uzun zamandır kamuoyunda merakla beklenen sorunun cevabını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla verdi.

“DEVRİ İDAREMDE SİYASET, HİÇ BİR ZAMAN HİZMETİN ÖNÜNE GEÇMEDİ”

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, kendi sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu açıklama aynen şöyle:

Acar Yaptığı açıklamada 

DEVAM MI? TAMAM MI?

BAĞIMSIZ ADAY OLMA NOKTASINDA KARARI DOĞUBAYAZIT HALKINA SUNUYORUM.

 Benim için esas olan halkımın kararıdır. 

Hizmet süresi boyunca Doğubayazıt halkının hak ettiği refah seviyeye çıkması ve huzurlu bir ortamda yaşaması için mücadele verdim. 

Yüzyılda yapılmayan hizmetleri kısa sürede çözüme kavuşturduk.

Haliyle yüzde doksan çözdük fakat yüzde on gibi eksik olan hizmetler zamanın yetmemesi sebebiyle kaldı.

 Onun için bir dönem daha kalan eksikleri tamamlamak ve yepyeni projeler ile eksiksiz yaşanabilir bir şehir haline Doğubayazıt getirmek için kararı halka sunuyorum. 

Halk tercihini ya hizmetten yada hizmetsizlikten yana kullansın tercih Doğubayazıt halkının. Halkımın vereceği karara bağlıyım.

 Çünkü göreve geldiğim günden beri kendimizi ve kentimizi birlikte yöneteceğiz dedik ve birlikte yönettik. 

Şimdi yine karar halkımızın devam yada tamam kararına saygı duymak zorundayım. Halkımızın onayına sunuyorum ve halkımızın kararına bağlı kalacağım. 

Çünkü uğrunda mücadele verdiğim Doğubayazıt halkının kararı benim esasımdır. Bu halk için değil mücadele, gözümü kırpmadan ölüme giderim. Onun için şimdiye kadar nasıl hizmet noktasında halkıma danışarak istişare yaparak hizmet verdiysem şimdi yine söz halkın diyorum. Herhangi bir parti gölgesine sığınmam bağımsız olarak DOĞUBAYAZIT evladı olarak halkımın karşısına çıkmayı düşünüyorum.

 Aday olma noktasında mücadelem tamamıyla Doğubayazıt halkına hizmettir. Asla hiçbir bedel, değer, etnik kimlik üzerinde koltuk hesabıyla ucuz siyaset yaparak kendimi var etme düşüncesinde değilim. 

Tamamıyla Doğubayazıt halkına hizmet üzerinde projeleri hayata geçirip halkımın hak ettiği en güzel hizmetleri gerçekleştirmek için varım.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

 



MEHMET KOÇ
8.02.2024 15:52:34
Belediye başkanlarının görev anlayışları her zaman farklıdır. Siyaset yapan belediye başkanları halkı çok fazla dert etmeden genellikle ideolojik veya parti politikalarına sıkı sıkıya bağlılıkla Yetiniyorlar. Hizmet yapan belediye başkanları, daha çok somut projelere ve toplumun temel ihtiyaçlarına odaklanıyorlar. Onların öncelikleri, belediyenin altyapısını geliştirmek, hizmetleri iyileştirmek ve yerel ekonomiyi desteklemek gibi somut hedeflere yöneliktir. Hizmet yapan belediye başkanları genellikle parti sınırlarının ötesine bakarlar ve işbirliği ve uzlaşıyı teşvik ederler. Toplumun geniş kesimlerini kucaklamak ve toplumsal fayda sağlamak için çaba gösterirler. Başkan Yıldız Acar’ın çalışmaları sürekli bu minvalde devam etmiş ve halkın günlük yaşamını olumlu yönde etkilemiştir ki bunu herkes kabul ediyor. O nedenle başkan yıldız Acar’ın bir dönem daha seçilmesinde halk için yarar vardır.

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Egazete


  • Cumartesi 23.5 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.6 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 25 ° / 10.5 ° Güneşli

Ağrı

27.04.2024

  • İMSAK 03:32
  • GÜNEŞ 05:06
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:32