Milletvekili Adayları Ağrı Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Milletvekili Adayları Ağrı Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Adayları Abdullah Atalay ve Yılmaz Ensaroğlu Ağrı Gazeteciler Cemiyetini (AGC) ziyaret etti.

Milletvekili adaylarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin Aslan, 7 Haziran'da yapılacak olan 25. dönem milletvekilliği genel seçimlerinin Ağrı'ya ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Ak Parti Milletvekili Adayı Abdullah Atalay, Ağrının sesinin duyulması buna bağlı olarak sorunların çözülmesi açısından basına çok önem düştüğünü belirtti.

Özellikle seçim sürecinde milletvekili olmak için aday oldukları Ak Parti'nin topluma daha iyi hizmet götürmesi varsa eksikliklerin giderilmesi, yanlışlıkların düzeltilmesi konusunda girecekleri bu yolda basının üstleneceği rol çok önemine değinen Atalay,   Bunlarında sizin tarafınızdan son derece yerinde bir şekilde gündeme geleceğini inanıyoruz. Bu adaylık sürecinde kamuoyunun hemen her kesimi ile temas halinde olmaya çalışıyoruz.” Dedi.

Atalay, Ak Parti 2002'den bu yana sürekli başarılı sonuçlar elde ettiğini ifade ederek, Ancak partinin genel politikalarına bağlı olarak hükümetin bu bölgeye aktardığı kaynaklar, imkânlar ve bunun kamuoyundaki algısıyla ilgili son dönemde bir kısım eksiklikler olduğunu da tespit ettik. Tabi ki mensup olduğumuz partinin kamuoyuyla bütünleşme birlik ve beraberlik anlayışını da önemsediğimiz için kendi çizgimizi de bununla düşündüğümüz için bizde başta insanların partimizle güvenliğinin sağlanması insanların gönüllerini alma konusunda bir kısım yaklaşımlarda bulunuyoruz.” Dedi.

Atalay sözlerine şöyle devam etti:

Ağrı'ya karşı çok büyük sorumluluklarımız var. Allah izin verirse halkımızda desteklerse bu konu da milletvekili seçilirsek başta Ağrı'nın geçmişten bu güne kadar ihmal edilmiş sorunların çözümü konusunda inisiyatif üstleneceğimi belirtmek istiyorum.Bunla beraber Gençlik bizim çok önemli gündem maddemiz olacak. Ağrı'da gençliği kahve köşelerinde ve internet kafelerde görmek istemiyoruz. Okuyan çalışan ve meslek sahibi olan toplumun dinamik gücü olan gençlik olsun istiyoruz. Dolayışla yaklaşımlarımızın bu yönde olacağını belirtmek istiyorum zaten partimizin de felsefesi bu, şahsımın da düşüncesi budur.

Sağlık başta olmak üzere türlü sorunların kamuoyunda sürekli gündemlerinde olduklarını ifade eden Atalay, Bu eksikliklerin giderilmesi konusunda bir çaba içerisinde olacağımı belirtmek istiyorum. İstihdam politikalarının geliştirilmesi konusunda yaklaşımlarımız olacak.

-          Doğalgaz'ın müjdesini en kısa zamanda vereceğiz

Ağrı'da kalkınma modellerinin hayata geçirilmesi önemli hedeflerinden olduğunu belirten Atalay,

Bizim kamuoyuna kendi vizyonumuzu anlatmak konusunda 4 arkadaşımızın ortak bir çalışması var. Bunlardan birkaç tanesini sıralayacak olursak doğalgaz ilimizde beklenen yatırım, bu konuda bir kısım adımlar atıldı. Bunları somut bir şekilde yapılabilirliği ile ilgili kamuoyunu bilgilendireceğiz. Tabi ki hastanenin bir an önce bitirilmesi çok öncelikli bir hal alacak. Ağrı'ya demir yolu getirilmesi sürekli gündemdedir ve halk bunu istiyor bunu kendi gündemimize alacağız. dedi.

Atalay konuşmasını şöyle sonlandırdı:

Biz toplumun bize getirilen hangi sorunu talep ve düşüncesi varsa bu bizim için önemli olmalı ve biz bunlara temsilcilik yapmalıyız. Özellikle bizi seçen toplum bir şey istiyorsa biz toplumun istediği şeyleri göz ardı etme hakkına sahip değiliz. Tarım ve hayvancılık ilimizin geçmişten bugüne kadar en önemli geçim kaynağı iken gün geçtikçe yavaş yavaş toplumumuzun gündeminden çıktığını görüyoruz. Eğer biz gerçekten topluma kulak verirsek sağlıklı bir şekilde ve toplumdan bize bizden ilgili mercilere sorunlar intikal ettirilirse o zaman inanacağız ki bizde başarılı olacağız. Tabi bunları yaparken toplumun uyarıcı olması önemli toplumun bize desteğinin de olması gerekir.

/resimler/2015-4/29/0957335148068.jpg



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Egazete


  • Cuma 8.6 ° / -3.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.7 ° / -0.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 11.9 ° / 1.1 ° Güneşli

Ağrı

29.03.2024

  • İMSAK 05:18
  • GÜNEŞ 06:45
  • ÖĞLE 13:14
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54