HÜSEYİN DEMİR: KÜRESEL AKTÖRLERİN SEÇİMLERİ ETKİLEME GİRİŞİMİ BEYHUDEDİR.

HÜSEYİN DEMİR: KÜRESEL AKTÖRLERİN SEÇİMLERİ ETKİLEME GİRİŞİMİ BEYHUDEDİR.

14 Mayıs'ta Eser ve Hizmet siyasetinin güçlenerek yoluna devam edeceğini kaydeden Araştırmacı yazar Hüseyin Demir, ‘ 14 Mayıs'ta küresel aktörlerden aferin bekleyen siyasi güruh, tarih olacak.’ dedi.

Milletimiz, 14 Mayıs'ta Türkiye’nin yükselişine devam diyecek.

Küresel aktörlerin zayıf Türkiye, yönetebilecekleri Türkiye, sömürebilecekleri Türkiye ideallerini, 14 Mayıs’ta hayata geçirmek için destekledikleri malum emir eli siyasi figürlere, bu fırsatı 20 yıldır vermeyen ve Türkiye yüzyılı vizyonu ile 14 Mayıs seçimlerine hazırlanan Eser ve Hizmet siyaseti kadrolarına, milletimizin güveninin tam olduğunu belirten Araştırmacı yazar Hüseyin Demir, ‘Bakınız; Türkiye'nin turizm gelirinin, 2022'de bir önceki yıla göre yüzde 53,4 artarak 46 milyar 284 milyon 907 bin dolara yükseldiğinin açıklandığı gün Türkiye’yi güvensiz ülke ilan etmek için ABD, Hollanda, İsviçre, İsveç, İngiltere, Almanya, Belçika, Fransa ve İtalya’nın güvenlik gerekçesi göstererek konsolosluklarını kapatma kararı alması, Türkiye’nin yükselişini psikolojik harp teknikleri ile baltalama girişimidir. 

Bu baltalama girişimine, malum siyasi partilerden en ufak bir itiraz gelmiyorsa, bu durum seçimleri kazandıklarında kime hizmet edeceklerinin açık delilidir. Öte yandan 27 senatör’ün Biden’a “İsveç ve Finlandiya’nın üyelikleri onaylanana kadar Türkiye’ye F16 satışına onay verilmemesini” talep eden bir mektup göndermesine bile ses etmeyenlerin, küresel aktörlerin planlarını Türkiye lehine bozan ve alanı onlara dar eden bir yapıya kavuşturduğu stratejik kurumumuz Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanımız Hakan Fidanı görevden alacağız, İHA’lara SİHA’lara dokunacağız, Rusya-Ukrayna savaşında barış odaklı yürüttüğü diplomasi ile tahıl koridorunun kurulmasını sağlayan, Rusya-Ukrayna arasında barışın sağlanması için ciddi adımlar atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmesine karşın, malum siyasi partinin sözde liderinin Amerika’ya gidip orada, Amerika’dan taraf olmalıyız ve Rusya’ya karşı Ukrayna’dan taraf olmalıyız, diyerek sarf ettiği sözlere ek birçok söylemi, malum güruhtan birinin seçildiği durumda, Türkiye’yi nasıl bir felakete sürükleyeceğinin göstergesidir. Milletimiz, 14 Mayıs'ta küresel aktörlerin emrinde olan bu siyasi güruhu tarihe gömecek ve 14 Mayıs'ta Eser ve Hizmet siyaseti kadrolarına devam diyerek Türkiye yüzyılına sahip çıkacağından, hiçbir şüphem yoktur. ’dedi.

‘Siyaseti, millet için yapanlar kazanacak, Küresel aktörlerin desteklediği güruh tarih olacak!’

Türkiye’de iktidar sorunu yok ama milli ve milletin faydasına çalışacak muhalefette ihtiyaç olduğunun altını çizen Araştırmacı yazar Hüseyin Demir, ‘  Toplumsal hiçbir soruna seslerini yükseltmeyen ama Türkiye faydasına, küresel aktörlerin zararına olan her olayda seslerini yükselten bir muhalefetten milletimize fayda gelmez. 

Siyaset, millete en güzel ve iyi hizmeti sunma yarışıdır. Türkiye de 20 yıldır iktidar kendiyle yarışıyor ve muhalefetinde görevlerini yapması, muhalefette olanların ne kadar yetersiz olduğunu göstermektedir. Biz yıllardır toplumsal beklentilere dönüşmüş,  milletimizin sorunlarını dile getiriyor, çözümler sunuyor ve Türkiye gündemine taşımanın gayretini göstermenin çabası içindeyken, muhalefette bulunanların bu çaba içinde olmamasını kutuplaştırma üzerinden, nefret üzerinden yürüttükleri siyasetlerini görmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

 Bakınız en son gelişmelerden, Vergi affı ile alakalı sayısız yazımız ile konuyu gündeme getirip milletimizin sorunlarını dile getirme gayretti gösterdik ve iktidar çözümü, kapsamlı olarak gündemine almasında bizim kadar dahi muhalefetten hiçbir katkısının olmaması çok üzücü. Genel af, Sicil affı, imar barışı, taşeronların kadroya alınması sorunları, ücretli öğretmenlik, subayların özlük haklarına dair sorunlar vb. toplumsal sorunlar konusunda, muhalefetin gür sesini duymayı bir yana bırakın, cılız sesini bil duymamak kabul edilebilir bir durum değildir. 

Evlere şenlik kurdukları 6’lı masa hikayesi ile birbirini ağırlayıp, 1 yıldır bir aday noktasında anlaşamayanların meşguliyetini düşününce, toplumsal konuların çözümüne dair bir açıklama görmemek doğal gelse de Türkiye’nin böyle bir muhalefete mahkum kalması son derece üzücüdür. 

Biz siyaseti millet için yapan bir muhalefet istediğimiz için şu anki muhalefete haksızlık yaptığımızın da farkındayız, zira küresel aktörlere şirin gözükme yarışında olan muhalefetten millet namına iyi bir şey beklememek beyhudedir. 

14 Mayıs'ta küresel aktörlerden aferin bekleyen siyasi güruha milletimiz, doğru yolu göstererek millet için çalışamayanların sonunun tarihe gömülmek olduğunu gösterecektir. Millet için çalışan Eser ve Hizmet siyasetine devam diyecektir. ’dedi.

 

 



  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,49% 0,14
  • EURO

    34,74% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2489,49% 1,12
  • Ç. ALTIN

    4169,39% -0,68

Egazete


  • Cuma 20.8 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Pazar 18.5 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

19.04.2024

  • İMSAK 03:47
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:12
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:57
  • YATSI 20:21