DEMSA HOLDİNG, DEV SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE İMZA ATTI?

DEMSA HOLDİNG, DEV SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE İMZA ATTI?

DEMSA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yatırım Uzmanı Yüksek Mimar Hüseyin Demir, Önemli açıklamalarda bulundu.

DEMSA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yatırım Uzmanı Yüksek Mimar Hüseyin Demir; Dem Kule Sosyal Sorumluk projesi hakından bilgi verdi.

600 bin euro bütçeli Dem kule projesinin öncelikli hedefi toplumsal huzur olup bu kapsamda yardıma ihtiyacı olan bireylerin sıkıntılarının çözülmesi ve topluma kazandırılmasını hedeflediklerini belirten Hüseyin Demir, ?600 bin euro bütçeli Dem kule projemizin öncelikli hedefi toplumsal huzur olup bu kapsamda yardıma ihtiyaı olan bireylerin sıkıntılarının çözülmesi ve topluma kazandırılmasını hedefliyoruz. Projemiz özellikle çağın vebası olan bonzai ve bu benzer uyuşturucu ile mücadele kapsamında Toplumun kanayan yarası ve hayatları kararan özellikle gençlerimizin tedavisine büyük düzenli katkı sağlayacak.? dedi.

DEMSA Holding olarak kararan hayatların değil, aydınlanan sağlıklı hayatlar hedefine büyük katkı sunacaklarının altını çizen Hüseyin DEMİR,  ?aydınlanan, büyüyen gelişen Türkiye hedefine en büyük desteği vermeyi birinci hedefimiz olarak görüyoruz. DEMSA Holding olarak yapacağımız DEM KULE sosyal sorumluluk projemiz ile sadece uyuşturucu ile mücadele katkı sunulmayacak, Kimsesiz çocuklarımızın eğitim harcamalarına Dem Kulede bulunacak panik butunları ile acil yardıma ihtiyacı olanlara Dem Kulede bulunacak ücretsiz internet ile 500 m2 alan içinde herkese ücretsiz internet imkanı sağlanacaktır.? Şeklinde konuştu.

DEMSA Holding Yönetimi olarak projelerinin detaylarından şu şekilde bahsedebilir.

DEM KULE

Sosyal kule projesi, Demsa Holding tarafından hazırlanan; işlevi gereği bir sosyal sorumluluk uygulaması ve akıllı kentler projesi olarak hazırlanmıştır.

a)  Projede saat reklam kulesi Osmanlı Türk mimarisinde yapılacaktır.

b) Kulede saat ölçülerinin bölümü 100 cm x 100 cm olması planlanmaktadır.

c)  Kule 10.000 M2 alana ücretsiz internet sağlamaktadır. İnterneti kullanan kişilerin ( 5.000 ve 10.000 kişi arası) ekranında anket ve reklam gönderimi de yapılmaktadır.

d)  Orta gövde üzerine 1.50 m x 1,5 m ebatlarında 5 adet LED ekran planlandı. Zemin Alt gövde takribi 2,2 m x 2,2 m olarak mimarisi planlanmıştır.

e)  Kulede kullanılacak led ekranlar dış hava şartlarına uygun günümüzün en son teknolojisine sahip pixel olarak yüksek ve net  LED ekranlar modelleri kullanılacaktır.

f)   Kule LED ekranlarında belli aralıklarda deprem öncesi uyarılar ve toplanma bölgeleri ile ilgili bilgiler verilecektir.

g)  LED ekranlarda periyodik olarak İBB Trafik görüntüsü yer alacaktır. Belediyelerin ön gördüğü uyarı, ikaz ve ilanlar ekranlarda gerektiğinde görüntülenecektir.

h)  Sosyal kule LED ekranlar vasıtası ile şehir ve belediye esnafının kurumsal reklamlarına yer verecek gelir elde edecektir. Bu gelirin bir kısmı kimsesiz çocukların okul masraflarına bir kısmı yine uyuşturucu ile mücadeledeki uyuşturucu müptelalarının iyileşmeleri ve topluma kazandırılmaları amaç güdülerek ilgili kurumlara bağış yapılacaktır.

i)  Kuleler kalabalık bölgelerde olacağından İç İşleri Bakanlığı, emniyet genel müdürlüğü ve valilikler tarafından emniyet güçlerimizin yüz tanıma kamera sistemi monte edilerek asayiş güvenliğinin sağlanmasında teknik olarak emniyete yardımcı olunacaktır.

j)  Saat kulesi 24 saat faaliyette olacak şekilde planlanmış ve en son ışık sistemi ile aydınlatılacak şekilde çevresi gece ışıklandırılacaktır.

k)  Kule üzerinde yer alacak ( Pronet vs. gibi ) olan acil çağrı butonu veya bir telefon ankesörü ile yaşlı ve engelli vatandaşlar kolaylıkla yetkililerden yardım talep edebileceklerdir.

l)  Kulenin en alt bölümünde yetkililerce uygun göründüğü takdirde çiçekçi, büfe olarak faaliyet göstererek belediyelere ek gelir sağlayacaktır.

m)  Şehirlerde veya ilçelerde düzenlenecek olan sosyal etkinliklerin ve belediye haberlerinin ilan gösterimlerini ekranlar vasıtası ile yayınlanabileceklerdir.

2) Sosyal kulenin taşıyıcı iç kısmı çelik konstrüksiyon üzerine inşa edilecektir. Dış mimari görsel doğal taş kaplama yöntemiyle yapılacaktır.

a)  Kulelerin bütün işlemlerinin sağlıklı yapılabilmesi iyi hizmet sunulması için, Demsa Holding bünyesinde; bilgisayar mühendisi, elektrik mühendisi, makine mühendisi, mimari ekip, hukuksal ekip ve güvenlik ekip 24 saat hizmet vermektedir.

b)  Her kulenin maliyeti; belediye ile kira sözleşmesi yapıldıktan sonra alt kiralama hakkı alınarak; gerekli bütün masraf ve hizmetler Demsa Holding tarafından karşılanacaktır.

/resimler/2017-8/7/1216566397972.jpg



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Egazete


  • Pazar 23.6 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 25 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Salı 24.3 ° / 9.9 ° Güneşli

Ağrı

28.04.2024

  • İMSAK 03:31
  • GÜNEŞ 05:05
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:06
  • YATSI 20:34