CEHENNEM, İNSANIN YÜREĞİNDE SEVGİNİN BİTTİĞİ YERDİR...

CEHENNEM, İNSANIN YÜREĞİNDE SEVGİNİN BİTTİĞİ YERDİR...

Gülten Aras Korkmaz´ın Kaleminden

Gülten Aras Korkmaz´ın Kaleminden
Ben ordan burdan değil yüreğimden gelenleri yazıyorum kalemim ağlar yüreğimin derdine kafamda kara bulutlar kaplıdır gözümden akar yağmurlar bu sayfalar gözyaşları ile sulanır ve her damlada mürekkep dağılır kara çalınır o bembeyaz sayfalara feryadım en içten dileklerimle ve hislerimle ulaşır ALLAHA...
Şimdi siz sadece yüreğimde hiç kapanmayan bana çok acı veren bir yara olarak kalacaksınız sonsuza kadar.
İsyanlarda yüreğim duygularım anlamsız kafamda bir soru var cevabı imkansız koydum terazinin bir ucuna dünyayı taşıyamadı diğer ucundaki dertler ağır bastı,hayattan aldığım bıçak darbeleri değil kırık kalbin neden olduğu kesikler yaktı canımı?
Birilerine laf söylerken karşınızdakininde insan olduğunu sakın unutmayın,birilerinin borcunun üstüne yatmak için sizinle ile eşit hakkı olan insandan borcuna karşılık kendi hakkından kira istemek ancak sizin gibi basit insanlara mahsustur. İnsana ne derler bilirmisiniz? haddini bil hadsiz derler ve diyorum! Aynı sözler size söylense ne yapardınız birde böyle düşünün bu sorunun cevabını bulduğunuz zaman herşeyi çok iyi anlarsınız..
Ya merak ediyorum ne kadar meraklısınız hak yemeye ulan yediginiz haklar fitil fitil burnunuzdan dökülüyor yine de ne ders alıyorsunuz ne utanıyorsunuz .Yazık vallahi yazık acıyorum size... Vicdanını kaybeden?HUZUR?aramasın size huzur haram olacak."HARAM yolda huzur ararsanız,huzur size HARAM olur..." Dünyası harap olanın âhireti de haraptır,gün gelecek o bizim canımızı çok yakanlar, helallik istemek için geleceksiniz biliyorsunuz değil mi? Ben her gün o gün ´haram olsun´ demek için yaşıyorum.!
Utanmasalar, kursağımızda bıraktıkları hevesi bile dönüp geri isteyecek insanlar var etrafımızda !
Dokunamadığım, göremediğim dindiremediğim bir acı taşıyor yüreğim.. 
Eğer elimde olsaydı kaderimin defterine acıları az mutlulukları çok yazar kalemi kırardım... Benim ruhum o kadar üzüldü ki artık biri bir şey söyleyip kırmaya başladı mı bende gözümü kapatıyorum ağzımı açıyorum hiç değilse içimde kalmıyor,gerçi yaptıkları zaman rahatsız olmayan utanmazlar yazdıklarımdan rahatsız oluyormuş ama çokta umrumda...

Bende yapacağımı yapayım sonuç hiç önemli değil zaten bitmiş bitecek bitsin diye birşey yok bir şeyler olsaydı edep,haya,saygı olurdu. yaşanmışlıkların hatırı olur bir insanda. Demek sizin tek amacınız menfaatmiş bunu tek bize göstermediniz bütün insanlara gösterdiniz nasıl bir karektere kişiliğe sahip olduğunuzu biz biliyorduk ama şimdi herkes öğrenecek.

Sizin zaten bir itibarınız yoktu sizi adam yerine ben koymuştum itibarımız gitti diye dövünüyorsunuz ya hangi itibar? siz itibarın bile parayla gittiğini düşünen zavallılar! Bir gün itibar nasıl kazanılır yada nasıl kaybedilir onuda anlatırım size merak etmeyin çıkın bakalım o yüzünüze gülen insanlar arkanızdan neler konuşuyor hani derler ya insan kendi canavarını kendi yaratırmış,gerçektende biz sizi adam yerine koyarak kendi canavarımızı kendimiz yarattık eee insan sahip olmadığı yeri yadırgar aslında nefsinizi değil vicdanınızı konuştursaydınız hersey güzel olurdu ama ne yazık ki nefsinize yenik düştünüz ve bütün değerlerinizi bir kalemde kaybettiniz.
Başlarken biteceğimizi hiç düşünemedik.
Düşler kurduk hesapsızca, umutlar büyüttük uçsuz bucaksız.
Kalplerimize kaldıramayacağı kadar büyük sevgiler yükledik haddimizi aştık!
Anlıyormusunuz?Haddimizi aştık!
Yapacağımızı sandığımız şeyleri yapmaya kalktık emin olmadan yarı yolda kaldık,yarım bıraktık.!Dualara yürürken;
Beddualara kavuştuk..
Bu kadar ucuz olduğunuzu bilseydim; baştan fiyatınızı ben belirlerdim, ama ne yazık ki artık metelik etmezsiniz gözümde..!

 

 



  • BIST 100

    8931,26%1,41
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

Egazete


  • Perşembe 6.1 ° / -4.1 ° Güneşli
  • Cuma 8.6 ° / -3.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.7 ° / -0.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

28.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:47
  • ÖĞLE 13:14
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:52