AĞRI'DA KUYUMCUDA SAHTE ALTIN BİLEZİK BOZDURMAYA ÇALIŞIRKEN KUTU İÇİNDEKİ 5 TAM ALTININ ÇALINMA ANI GÜVENLİK KAMERALARINCA KAYDEDİLDİ.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki kuyumcuya giden M.G, bilezik bozdurup yerine tam altın almak istedi.

Ekonomi 11.06.2022 10:34:00 0
 AĞRI

İş yeri sahibi Ş.P, bileziğin sahte olabileceğini düşünüp tarttıktan sonra karşılığı olan 5 tam altını kutu içinde tezgahın üzerine bıraktı.

İş yeri sahibinin bileziği yanına alarak test yapmak için yan dükkana gittiği esnada, şüpheli M.G içerisinde tam altınların bulunduğu kutuyu alarak cebine koydu.

Bir süre sonra tekrar iş yerine dönüp başka bir müşterisiyle ilgilenen iş yeri sahibi, yan kuyumcunun yaptığı test sonucunda bileziğin sahte olduğunu öğrendi.

Bunu duyan şüpheli M.G, iş yerinden kaçarak uzaklaştı.

Zanlının peşinden koşup yakalayamayan iş yeri sahibi Ş.P, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Bunun üzerine bölgeye gelen çok sayıdaki polis ekibi, zanlı M.G'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kazım Karabekir Mahallesi Naci Gökçe Lisesi önünde Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı sivil polis ekiplerini gören zanlı, kaçmaya başladı.

Ekipler, kovalamaca sonucu yakaladıkları M.G'nin üst aramasında 5 tam altını buldu.

Hastanedeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen M.G, savcılık talimatıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Ele geçirilen 5 tam altın, polis ekiplerince iş yeri sahibi Ş.P'ye teslim edildi.

Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.(aa)

  • BIST 100

    9998,2%-1,08
  • DOLAR

    40,02% 0,12
  • EURO

    46,97% 0,29
  • GRAM ALTIN

    4250,81% -0,88
  • Ç. ALTIN

    6816,95% 0,06

Egazete


  • Çarşamba 27.1 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 28.4 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 30.5 ° / 12.8 ° Güneşli

Ağrı

09.07.2025

  • İMSAK 02:50
  • GÜNEŞ 04:41
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:14
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:28